![]() |
etapele unui golf 2 catre perfectiune
17 Attachment(s)
exterior
tinichigerie: schimbarea unui prag pasajele refacute manerele spate eliminate numarul scos de pe haion piese extra: usi geam intreg spoilere gti trager,faruri,masca jetta ornamente aripi eleron ........si lista continua,voi lasa pozele sa comenteze si pe voi sa dati cu parerea voi revenii cu poze sa va tina la curent....... |
Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune
vaiiiii ce intrigat sunt :D abia astept sa vad toate etapele prin care trece. sper ca ai urmarit si topic-ul meu :-)
dar da-ne mai multe detalii despre golful in devenire: an, motor, planuri etc. succes si sa ne tii la curent! |
25 Attachment(s)
golful este din '85 ,motorul este de 1.6 de 75 cai,pt moment osa il las nemodificat,poate pe viitor un gti 16 valve,cred ca este suficient avand in vedere ca nu-i loc de alergat.....
intr-o saptamana osa prezint produsul finit dar pana atunci....... |
Frumos proiectul! O intrebare as avea...vad ca ai avut bari inguste si treci pe alea late....cum ai prins sau cum vei prinde suportii laterali (ce modificari) ? Si eu am facut conversia asta si nu-mi place cum a iesit, adik, am facut rost de suporti laterali de golf 3 (sunt mai mari, dreptunghiulari fata de cei rotunjiti ai golfului 2 - pt bari late), iar cum acestia au doua gauri fata de una ca a celor vechi am decis sa pastrez gaura originala si sa mai dau una - ochiometric dadea bine insa la bara din spate, lateralele acum stau inclinate in jos - nu sunt la linie. Am observat chestia asta la multe G2-uri, probabil au facut aceeasi treaba....daca inca nu ai ajuns la stadiul ala, ar trebui sa iei in considerare pontul asta pt ca da foarte rau parerea mea....acum eu va trebui sa reiau operatia de la inceput :(
|
da este o probleama acolo,ma gandeam in principiu sa las si eu gaura originala si sa mai fac una,dar dupa cum ai vazut nu am ajuns inca la stadiul asta,dar cu siguranta manevra asta osa o fac cu tinichigiul ca sa iasa treaba calumea,da n-ai gasit suporti pt golf 2?se gasesc si sunt si ieftini,asa ca poate fii si din suporti,bara daca nu e noua iarasi poate avea un joc,osa te anunt cum procedez......oricum numi place cum se termina spoilerul la g2 ca nu se continua pana la oale... si acolo osa fac o mica modificare cu ornamentele de aripi ......
|
Am gasit si suporti de golf 2 insa cei de Mk3 sunt mult mai buni! Treaba cu gaura originala sigur nu-i buna...sfatuieste-te cu tinichigiul si rezolva cumva....apropo in cat iesi cu toata treaba, daca ti-ai facut o estimare bineinteles....
|
frumos, frumos, acolo in spate la numar ai pus tabla sau ai umplut numa cu chit de fibra?
|
Foarte frumos.
Felicitarile mele !! Si la treaba cu schimbatul motorului intr-unul 1.8 16v......RESPECT Nu ca majoritatea,isi fac masina avion si e un amarat de diesel. Multa bafta !! |
si care e problema daca faci axteriorul si interiorul si sub capota de ex e un 1.6 TD???? poate nu au toti bani de benzina frate si poate sunt multi carora le place dieselul nu numai pt consum!!!!
|
de unde ti`ai laut usile ?
|
daca ti-ai acoperit tot pe haion.............cum deschizi portbagajul?
|
la fel ca la shave door... printr`un signur buton :) ... sper sa am dreptate :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: