![]() |
NU INTRATI AICI!!!!
7 Attachment(s)
salut! am si eu un bmw e36 320 coupe din 93 si vreau sa ii schimb volanul! cel pe care il am acuma in spate se conecteaza cu 3 carbuni am impresia (pe care azi unul l-am rupt) iar cel nou pe care vreau sa il montez se conecteaza cu 2 mufe! va rog sa ma ajutati si pe mine cu o solutie sa pot sa montez volanul cel nou si sa imi mearga claxonul si airbagul!
|
Re: NU INTRATI AICI!!!!
Exact aceasta modificare am facut-o si eu, cu aceleasi volane. Am trecut de la disc la cel cu mufa. La mine era un singur carbune. Are un cablu negru in spate, cu o mufa. Scoti carbunele, iar la acel fir o sa legi unul din cele doua, maro sau negru, nu mai tin minte care - e minusul. Problema este la acea fasie lunga care are si firele de claxon si de airbag. Trebuie sa ai grija sa fie rotita bucata de plastic pana la mijlocul cursei volanului. Dupa aia e usor... In plus, bucata de plastic, capacul care vine peste aceasta fasie, va fi nevoie s-o fixezi cu un colier sa nu se roteasca cu volanul. Nu mai tin minte alte detalii, dar tinand cont ca eu l-am pus singur, fara sa-mi arate nimeni nimic, nu poate fi asa greu... Bafta!
|
Re: NU INTRATI AICI!!!!
Acum am vazut ceva... Tu nici la airbag nu ai mufa, pe masina, in care sa intre mufa de la volanul cel nou?
Nu ar fi mare problema, ca sunt doua fire, probabil de aia ai 3 carbuni, pe care le legi direct la firele de la airbag, dar la mine, era cu mufa airbagul, problema mare era la claxon. Daca nu ai, fa rost de o mufa, pe care s-l legi pe cele doua fire de sub carbuni, ca apoi in acea mufa sa bagi mufa de la airbag. Sa nu le innozi asa, pur si simplu... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning