![]() |
E39 - my
3 Attachment(s)
Bmw e39,benzinar,nu e cine stie ce mai am de lucru la el dar se face incet incet,pentru inceput am pus alte roti ceva mai mari:D:-)
|
Re: My E39
2.5 !!!! m-packet!!! cica nu e mare lucru.... ba saracule... detaliaza..
gen volan M, interior recaro-alcantara... sa o stapanesti sanatos.. foarte, foarte faina!! |
nu stie saracu sa scrie la-sa ca o sa scriem noi pentru el...an 2003 etc etc...hai detali....
|
da da,scuze my brother from another mother :))))ms,am invatat de la cei mai buni :-P
interior recaro,volan M,m-packet,trapa,incalzire in scaune,2003,2.5 192 cp,piele alcantara,plafon negru,perdeluta electrica,tempomat,4 geamuri oglinzi el,bi-xenon,mai sunt de facut la masina chestii dar incet incet vor fi facute,jantele d epe ea sunt de vanzare la fel ca si cu finala,maine vin numerele pe ea :-) da mha tzucu de aia va am ca prieteni nu?sa ma ajutati :lol: |
1 Attachment(s)
si o poza asa de ieri surprinsa de mine,cu jantele noi... urmeaza si suspensia zile astea:lol:
|
2 Attachment(s)
da da,multumesc tzucu :-) mai pun si eu cateva,planuri de viitor sunt ceva dar toate in timp,urmatoru pas nr si suspensia :D
|
foarte foarte tare arata masina.cel putin jante de 7-ar sunt de-a dreptul wow.multa bafta in continuare
|
Re: E39 - my
o sa se schimbe mult dupa ce o sa fie ... low low low ... 8)
|
Bai da mi mie jantele vechi ca mor dupa ele !!!! da mi buzz pe mess cand esti online !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ce sa zic , masina e criminala , mai ales ca e benzina , jantele alea de 7 trase sunt.... |
Quote:
ce mai ai de gand sa ii faci ? |
low o sa fie...... 8)
gelu ti-am lasat un off line :-) planuri de viitor sunt ceva,suspensia e prima,urmeaza evacuarea,poate si niste oglinzi de M si cam atat la exterior,la interior ce vreau sa-i mai fac e sistemu audio daca gasesc un harman kardon ar fi prea frumos sa fie adevarat apoi mici detalii,interfata de ipod,un car kit de telefon poate si navigatie mare dar asta nu ma macina foarte tare,sunt convins ca pe parcurs o sa-mi vina si alte chestii in cap :D |
Super masina (ti-am scris eu si in alta parte) !!!!
M-am uitat mai atent la jante acum, ce frumos poate arata cu ele!!! |
bine mah blindatule....hai tranteste-o odata sa vad cum o sa arate:lol::lol::lol:....frumoasa;)...sa o stapanesti sanatos si spor la modificatiuni:))
|
stiu masina din cta. e bine intretinuta si baiatul e un pasionat. km multi si fara probleme !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning