![]() |
Vand e30 proiect de drift
6 Attachment(s)
Vand e30, acte ro valabile, mai exact pe bucuresti. Nu este pe seriii sau mai stiu eu ce. Masina numai are bari, tobe, motor, cutie, scaune, bachete, mocheta, si cam atat. Pretu e 250e FIX!!! Mai multe detalii la nr 0722 696 685 sau ym la id: nightclub_racer Masina are nevoie de reparatii la tabla, gen praguri si cateva gaurele la podele, a si pasajele :rolleyes2
|
Re: Vand e30 proiect de drift
acte pe, persoana fizica, bucuresti...am toate actele!!! Urgent doar actele 150e!!! dau si piese de pe el...oricum luni ajunge la dezmembrat.
|
ma intereseaza parbrizul daca este in stare buna...
si un pret la el ..... |
vad ca ai avut interior bleumarin. mai ai mocheta? bordul e tot bleumarin, sau mi se pare.
merci |
Quote:
Quote:
|
UPDATE DE PRET 200e
Masina nu are urmatoarele pe ea, ca ma tot abordati pe mess si nu cititi cu atentie anuntu: -motor -cutie -grup -radiator -ochelari -bara fata -mocheta -scaune -bancheta -tobe Masina are nevoie de reparatii majore la tabla, praguri, podele, si cam atat. Am bara spate pentru ea si stopurile si inca un set de faruri. Masina este din 84 si are in acte 1.8 si am toate actele la ea, nu este facuta pe serii!!! Sunati la 0722 696 685 pentru mai multe detalii!!! *am la ea: -debimetru -alternator -electromotor -cardan -ceasuri si alte prostii de la bord -un capat de chiuloasa -calculatorul |
Iti zisesem k vin maine sal iau...
E ca si vandut! ;) :peace: |
aaa, tu erai :D te astept azi! rezervat lu [T3m]b3||
|
up up up!!! vreau oameni seriosi, care sa se tina de treaba!!!
|
150e!!!!
|
de azi urca la 200e FIX!!!
|
S-a dat!!! se poate inchide!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning