![]() |
BMW E36 316
4 Attachment(s)
Curand urmeaza sa plec definitv in Olanda si din pacate nu pot circula mult cu masina mea acolo...
De asta as fi interesat de un schimb cu o masina cu numere valabile de olanda +/- diferenta.. BMW 316i An 91 Piele Alba Aer conditionat Geamuri electrice fata Oglinzi electrice Abs Servo-directie Evacuare inox Alarma+inchidere centralizata Incalzire in scaune[nu am intrerupatoarele] Sistem audio [hifonics +crunch] de 500w Faruri cu lupa masina are si instalatie de GPL pe ea.. masina este inmatriculata pe bulgaria.. In caz de nu imi gasesc client la schimb pretul de vanzare este de 2200 euro negociabil..accept si unele variante cu diverse dispozitive electrice + diferenta[lap-top,telefoane...] Astept oferte.. |
Re: BMW 316 e36
sus..
nu este nimeni pe aici cu o masina inmatriculata in olanda dar cu motor mare[taxa de inmatriculare mare] care sa prefere la schimb un e36 cu care se poate circula fara nici o problema?:x |
30 Attachment(s)
poze noi+ un filmulet[facute azi]
Scuzati calitatea....sunt facute cu telefonul.. Pielea nu e chiar la prima tinerete:sad: masina a avut un mic incident cu putin timp in urma si e zgariata si putin infundata pe partea stanga jos[o sa o rezolv eu ] eu sincer sa fiu nu as vinde-o:sad: da nu am de ales..:sad: scuzati-mi up-ul dat prea devreme:rolleyes2 |
sus cu pisica..
|
Re: BMW E36 316
:ihearu:
|
sus cu pisica..
|
:blahblah:
|
dc are folie numai pe geamurile de pe fatza??
|
m-am apucat sa o foliez exact inainte sa vina frigu si zapada si nu am mai apucat sa foloez si restul...o sa o termin curand de foliat toata:-)
|
suuuussss
|
:D:D:D
|
se mai adauga la schimb o dacie 1410 din 2000 alba cu alarma, inchidere si senzori de parcare pt un schimb cu o masina inmatriculata ro care sa die buna pt un batranel de 60 de ani
Le:am uitat ca am dat up ieri...greseala mea:rolleyes2 |
suuusssss
|
sussss
|
iti dau un matiz la schimb din 2002 pt bmw
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning