Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   new sound sistem..nelamurit (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/17846-new-sound-sistem-nelamurit.html)

Gabriel18 24-05-06 12:36

new sound sistem..nelamurit

sal..vreau si eu sa`mi fac un sist audio pe o toyota corolla sedan din 2003 cam pana in 1000E. Eu as vrea sa nu mai schimb boxele din usi(4) ca scot bine..imi trebe bass serios. M`am interesat ceva si am zis sa iau un kicker solo baric l7 de 15inch la 750Wrms...acum nu stiu ce statie sa iau pt el, am auzit ca`mi trebe una mono, ca nu vreau sa amplific inaltele. De asemenea nu stiu cum sa fac cu HU, ca eu vroiam sa leg statia la compu` meu de bord ca are cdplayer si control de bass si treble si inca ceva ***uri...unii au zis ca se poate si asa, altii nu..in fine, ideea e ca i need help..

GYM 24-05-06 13:00

Re: new sound sistem..nelamurit

de unde esti ?

viperu 24-05-06 13:01

Ce impedanta are subwooferul tau ?

Gabriel18 24-05-06 14:01

is din tm... ii pe 2 sau 4 ohmi..si pardon ii solo baric l5 nu l7

GYM 24-05-06 14:35

Din cate stiu ai in TM unde sa mergi....ma refer la un atelier specializat. Cel mai bine....acolo iti recomanda si un amplif pt acel sub :)

viperu 24-05-06 17:35

Am vazut si eu pe site ca exista versiuni cu doua bobine fie de 4ohm fie de 2ohm, dar intrebam care versiune o vei avea tu, pentru ca in functie de asta te orientezi pentru amplificator.

De exemplu, daca iei versiunea cu doua bobine de 2ohm atunci te poti orienta fie catre un amplificator mono care sa fie stabil in 1ohm pentru a putea duce bobinele legate in paralele, fie un amplificator stereo la care sa pui canalele in mod bridge si pui bobinele in serie pentru 4ohm.

La versiunea cu doua bobine de 4ohm fie cauti un amplficator mono care sa fie stabil in 2ohm fie cauti un amplficator stereo care sa fie stabil in 1ohm pe fiecare canal ca sa poti pune canalele amplificatorului in bridge si bobinele difuzorului in paralel.

Gabriel18 26-05-06 13:32

am fost la o firma de sist audio si ala de acolo mi`a zis ca un woofer de la kicker nu tine mai mult de un an ca se arde...acum ce sa cred, ca ala a zis asa doar ca sa iau de la ei alt firma de woofere, ca ei nu au kicker sau ii pe bune faza???!!!

viperu 26-05-06 21:44

strugurii acri?

Gabriel18 26-05-06 22:44

nu, acum pe bune..

Detman 26-05-06 23:56

tu chiar crezi ce spun aia?? :))
in 1 an cred ca nici o chinezarie din piatza nu se arde... daca o folosesti cum trebuie...
totusi e Kicker... o firma care chiar ca nu e "de aruncat" ...

au vazut ca nu shtii , au vrut sa te invarta sa cumperi altceva de la ei ...

Gabriel18 27-05-06 11:10

nu am zis ca cred..pur si simplu nu am vrut sa omit nici un lucru referitor la viitorul meu sist audio..de aia am intrebat, ms oricum

bad_boy2k 27-05-06 12:36

stai linistit.... kicker face suburi de competitie si ai nevoie de PUTERE sa le arzi... sau distorsiuni :D

vpower16v 27-05-06 15:18

un 12l7 este ratificat la 750 rms...si dak citesti p forum urile straine o sa vezi k lumea le tine p 1000rms p putin si merg zilnic cu ele d ani d zile fara probleme :)

Gabriel18 27-05-06 20:44

si totusi de ce is asa ieftine kickerele?

bad_boy2k 27-05-06 20:58

sincer acuma.... conteaza? dute si ia-l cat e ieftin acolo

All times are GMT +2. The time now is 00:53.

- Copyright 2026 4Tuning