![]() |
Amatorii de machete 1/24 sunt invitati aici
10 Attachment(s)
In acest topic voi scoate la vanzare machete scara 1/24. Periodic , voi actualiza topicul cu diverse machete.
Trimit in orice localitate dar imi rezerv dreptul sa imi selectez cumparatorii (daca am dubii referitor la seriozitatea unui cumparator din alta localitate nu voi onora comanda) Sunt de gasit ori pe topic, ori prin mesaj privat sau la telefon 0765.509.501. Si acum.... machetele: 4 bucati sigilate , absolut noi , desfacute doar pentru a face poze mai reusite decat prin ambalaj , producator CARARAMA. Nivelul realizarii si al detaliilor m-a impresionat , este mult peste Maisto si Bburago. _vw golf gti 50 ron taxe incluse _alfa romeo 156 50 ron taxe incluse _porsche cayenne s 50 ron taxe incluse _bmw z4 50 ron taxe incluse Mai exista: _motocicleta moto guzzi falcone 500-1976-polizia stradale , produsa de catre de agostini, sigilata, rara pe la noi,foarte detaliata, tot scara 1/24, 40 ron taxe incluse _lamborghini murcielago -maisto kit, impecabila, 40 ron taxe incluse _ ford thunderbird-maisto, impecabila, 40 ron taxe incluse _dodge viper gts coupe- bburago made in italy,impecabila, 50 ron taxe incluse |
Re: Amatorii de machete 1/24 sint invitati aici
3 Attachment(s)
si restul de poze
|
Rezerva la mine GTi-ul pana la sfarsitul saptamanii.MS
|
Daca tot ziceai ca e update periodic, ceva Ferrari 1/24 n-o sa apara?
|
sal nokia 6230 pe golf gti si cayenne?
|
Am uitat sa precizez, schimburi nu ma intereseaza. Poate doar cu anumite machete impecabile la scara 1:24, doar americane si italiene. As avea rugamintea ca propuneri de genul asta sa vina pe mesaj privat ca sa nu poluam topicul si cumparatorii sa mai inteleaga ce machete sint de vanzare.
|
........
|
Re: Amatorii de machete 1/24 sunt invitati aici
Golf GTi- Ajunge sambata la mine.deci este vandut :)
|
daca totusi mai e vreun doritor pentru acest tip de vw golf gti, este posibil sa mai primesc, asa ca astept un semn.
|
4 Attachment(s)
se adauga si ferrari gto 1984 bburago made in italy, albastru, deschide usi, capota motor, portbagaj. nu are roata de rezerva dar asta se observa doar daca deschideti portbagajul. stare estetica 9,5/10 , vopsea originala.
pret 45 ron + taxe postale daca e cazul. ATENTIE: culoarea reala este undeva intre cele doua nuante dar aparatul foto nu a reusit sa surpinda cu exactitate acest lucru. |
Scuze ca nu te-am sunat azi,dar am avut fff multa treaba si nu am avut timp de asta,dar o rezolvam miercuri cel tarziu 100% :) MS.
|
o rezolvam vineri pentru ca nu voi fi in oras pana atunci.
|
OK.Nu e graba:)
|
momentan rezervate alfa 156 si vw gti. restul valabile!
|
GTi e vandut:)) Vineri seara pe la 7:30-8 te sun.MS
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning