![]() |
Golf III - Black
3 Attachment(s)
De ieri am intrat in posesia unui Golf MK3 1.8 90cp.:D:rolleyes2
Fara rugina dupa indelungi cautari, trapa nu functioneaza sa vad din ce motiv zilele astea. |
Re: Golf III - Black
frumoasa masinuta,sa ai grija de ea,cati mai multi km fara incidente.Ca schimbari ce planuri ai ?
|
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea
Daca te apuci sa schimbi la ea sa o faci cu bun gust si cu produse de calitate, mai bine mai rar si mai bine decat invers Bafta si spor la treaba |
frumoasa masina sa o conduci sanatos.pune si tu poze cu interiorul sa ne "chioram" si noi...
|
Merci merci
Planuri de viitor o sa fie dar usor usor , mai intai vreau sai schimb consumabilele, sa-i pun inchidere centralizata, sa-i repar trapa si cred ca va urma o instalatie GPL, aaaa era sa uit o buza de VR6. Aveti idee ce model de jante sunt ca-mi lipsesc 2 capace la ele? Poze cu interiorul maine cred ca o sa reusesc. |
ce ulei vrei sa-i pui si cam cat costa instalatia gpl?
|
frumoasa masina....model movie??
|
Quote:
|
frumaosa masina ... legat de trapa ... merge doar deschisa in sus sau nu merge loc ? vezi ca pe lateral are 2 cleme care o trage inapoi si s-ar putea sa fie rupte ... da sticla jos si verifica ... bafta in continuare
|
Cu ce ma pot juca pe la motor sa mai castig un pic de putere?
Vreau si eu un mic ajutor mi-am luat o inchidere centralizata si tre sa o leg la butonul de avarie ca pe langa ca nu functioneaza nici nu stiu sa-l scot si nici nu stiu care sunt firele care intra in el? |
frumos tare golful...sa il faci cu bun gust
|
salut! felicitari pentru golf...dar din prima cand ai zis GPL ai dat cu batu`n balta e ce-a mai mare greseala daca vrei consum mic mai bine iei un diesel decat sa o arzi cu GPL`u ala ....spor la treaba
|
frumos golfu , dar daca ii pui gpl....
|
:x GPL :x O sa strici totce e frumos
Mie imi consuma 11-12 in oras dar sunt multumit ca masinuta trage daca treci pe GPL o sa plangi |
frumos golful, simpatice si jantele, da una jos si cauta vreo serie ceva.. ca asa sunt destule care se aseamana si e destul de greu sa iti zicem ce model sunt.. seamana cu cele de la Ronal.. dar cine stie..
poate iti zice unul care are la fel.. :D referitor la motor ? sa-l inviorezi un pic.. aici depinde cati bani esti dispus sa investesti in el... singura problema ar fi ca e monopunct.. si nu ai chiar asa de mult de castigat.. daca era multipunct stateam altfel de vorba. totusi.. poti apela la un soft si eventual un injector mai mare dar o sa consume lucru care vad ca deja te deranjeaza :D poti apela la un ax cu came performant, dar iar o sa consume :)) poti apela la un turbo dar IAR o sa consume :)) ideea e ca pentru a imbunatati performantele si a inmulti herghelia trebuie sa te astepti si la cresteri in consum.. si daca vrei sa bagi caii la "antrenat" nu mai vad rostul GPL`ului cat despre filtru sport, toba sport.. sa nu te gandesti ca vei castiga vreo ceva de aici.. doar daca iti pui VR si ii faci o evacuare full cap-coada si un kit de admisie de la K&N sau tot ceva suparat... ca VR`u saracu are aproape 3L si la el s-ar mai cunoaste ceva.. si tot nu destul.. acum.. bafta la modificari si spor la bani! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning