![]() |
Vand Hayon mk2
7 Attachment(s)
se vinde set bandouri late,model in 4 usi(cu clipsuri)
tot setul...2x usi spate,2x usi fata si 2x pe aripi(in poze nu apare) 90 lei si hayon modificat cu luneta inclus 100 lei fix sau ambele la 40 eu fix fix |
re: Vand Hayon mk2
fix fix fix?
|
Quote:
de bandouri sau de hayon sau ambele putem discuta in cazul in care esti interesat |
uuuuurgent....
preturi usor neg |
sus sus...
hayon modificat cu luneta inclus moca 30 eu....la fata locului mai discutam ceva sau set bandouri late model in 4 usi...20 eu cam fix la pachet fac un pret mai bun |
valabil...hayon fara rugina
bandouri late..set ne intelegem la preturi,nevoie de bani |
up up.....
nimeni nimic?un hayon bun,fara rugina,cu luneta inclus la pret de mocaneala 100 de lei!!!!!!! sau set bandouri late 20 eu |
valabil....
uuurgent |
sus...
sau dau la schimb bandouriile contra un disc spate bun hayonul stare foarte buna! 20 eu fix find urgent |
Luneta cu eleron nu le dai separat ?
|
eleronul sigur nu pentru ca aia este pe masina mea..
iar luneta nu stiu...fa o oferta pentru |
valabil....
100 lei si mai las ceva...deja ii MOCAZIE luneta separat la 10 eu |
valabil
nu are nevoie nimeni de un hayon bun?nu neaparat pentru tuning luneta buna,ionizat din fabrica(nu ii folie)cu dezaburire functionala... 100 lei moca..sau cu eleron inclus la 40 eu |
faceti oferta ceva:D
sau banoduriile 6buc la schimb cu o pleoapa clasica de golf 2...sau pentru niste chedere dealungul caroseriei(cele exterioare,model in 4 usi) hayonul mocazie cu luneta inclus(eleronul nu)la 20 eu fix |
ce naiba e "mocazie" ?
Invata ma odata si odata sa vb corect in lb.romana. JIZASH CHRIST! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning