![]() |
DEZMEMBREZ BMW 324TD e30
4 Attachment(s)
Dezmembrez e30 324Turbo Diesel
Totul e in regula la el,functioneaza perfect. Momentan e radiat si nu se mai poate inmatricula. Deci maine am sa fac o lista completa cu piese,dar pun si poze sa vedeti ce va mai trebuie. Deci e motorul foarte ok,2.4Td Servo Punte spate cu discuri, Interior Recaro Volan M(nu in stare impecabila) Geamuri Electrice(toate 4)-momentan retinute. Trapa electrica Oglinzi electrice. Parbriz. capote, faruri cu lupa si smiley stopuri mari(negre) aripa stanga buna evacuare buna(stock) eleron M-tech 1 buzita din aia sub bara fata canale de aer, proiectoare(sunt sparte,dar se poate schimba sticla) nasul e de e46(cred) dar am unul original de urs daca va interseaza. jante pe 14" 4X100 geamuri,plastice,chedere,grup,cardan,orice altceva dati un telefon sau lasa-ti mesaje si vorbim. Trimit si prin fan curier. Revin maine cu poze mai detaliate.interior,exterior,motor! Bafta tuturor ! |
Re: DEZMEMBREZ BMW 324TD e30
Diferentialul este open sau blocant?
|
ala nu eleron de m tehnik 1 fami un pret pe praguri daca is bune!!
|
Pune poze cu interiorul te rog.
Ce pret au scaunele Recaro? Nuca schimbator originala in stare buna ai? Pret? Volanul de care este, I sau II ? |
@ady_viteza - nu stiu :-?? sincer,ma uit maine si iti spun..
@spain32- pai eu credeam ca e m-tech 1 eleronul,scz atunci de confuzie,pragurile sunt ok,iti fac maine poze sa le vezi :) @cipilica - Volanul e M-tech II, nuca schimbator nu e originala,scaune recaro+banchete spate 150 euro. (iti pun maine poze) app are si inchidere centralizata. |
radiatorul daca e ok ce pret
|
Quote:
|
imi cer scuze tuturor,nu am apucat astazi sa fac poze,desi v-am promis,dar am fost la servici si am venit tarziu si era deja noapte,maine sper sa rezolv cu pozele.
|
cele 4 geamuri electrice si volanul sunt vandute.
|
Un pret la gurile de aer + tuburile de aer (pana la gurile de aer) si la buza de sub fusta.
Ma mai intereseaza si puntea spate cu discuri si trapa electrica...daca poti pune un pret si pentru ele... |
nu pui poza cu pragurile?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
din pacate stau prost cu finantele si nupot sa ofer decit 200 ron multumesc oricum
|
Cat vrei pe fusta fata cu tot cu proiectoare ?
|
@Speed4U - Ai pm..
@ YSR DAN- radiatorul e beton beton,in 200 lei nu il dau. @ flaviusbv- ai pm. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning