![]() |
Peugeot 107 vs Citroen C1
6 Attachment(s)
Pt ca Romania trece printr-o perioada de urbanizare rapida , orasele marindu-se din ce in ce mai mult va propun urmatorul thread (sper sa ma revansez fata de celalalt) :
Peugeot 107 vs Citroen C1 Peugeot 107: Performante : 107 este echipat cu 2 variante de motorizare -un propulsor de 68 CP consum 4,6l/100km -diesel Hdi de 54 CP consum 4,1l/100km emisi pt ambele motoare de 109 g/km 107 are si un ABS si un CSC (Cornering Stability Control ) in stoc Vine cu airbag pt sofer si pasager iar optional airbag lateral si cortina Motorizarea pe benzina are si o cutie de viteza 2-Tronic-transmisie manuala sau automata- Pret : Stoc 7000 euro cu taxe Full :8000 euro cu taxe Citroen C1:Motorizare pe benzina 1.0i, 998cc (68CP) si un diesel 1.4HDi, 1398cc (55CP) C1 are airbag pt sofer si pasager ABS+EBD si CSC in stoc . Pret:Stoc Benzina 8100 euro cu toate taxele Full Benzina 9224 euro cu toate taxele Full Diesel 10429 euro cu toate taxele |
Re: Peugeot 107 vs Citroen C1
ambele sunt facute pe aceasi platforma doar exteriorul si motoarele foarte putin difera...
pentru aspectul mai indraznet si mai placut aleg C1 |
Citroen, mai frumos mai stilat
|
De banii dati pe Smart-urile astea putin mai mari iti poti lua masina.Mi se par complet fara sens.
|
poate ca ai dreptate....dar cine vrea noi..
|
pai masinile sunt identice(PSA)ce le diferentiaza e caroseria.acum e vb doar de gust si poate pret si mai stiu eu ce oferte promotionale care vor determina(sau nu)succesul ambelor masini pe piata.eu unu merg pe 107
|
Eu cred ca C1 este mai "frumos" decat 107 . Cred ca asta e singura diferenta.
Dar cred ca 107 e cel mai tunabil. |
Peugeotul parca mai agresiv, citroen mai simpatic, depinde ce vrei o fiara de oras (in limita disponibila) sau o citadina.
|
La interior , citroen depaseste cu mult 107le
|
Sunteti cu totii pe langa , Scacki , taci mane , m-am urcat in ambele , tot ce difera este sigla si farurile personalizate...taceti dracu din gura cu comentarii de genu` ca e mai frumos la interior ca e mai tunabil , e la fel!!!
|
mie cel mai mult la design imi place toyota. ca la altceva nu sunt diferente....
si nu, nu as da bani pe nici una ;) ar trebui sa ma plateasca cineva sa merg cu asa ceva (daca e pe gratis, nu merg) |
ai putea sa te uiti si la toyota aygo, in fond sunt toate 4 o apa si un pamant
|
suferiti fratilor (genu` ca: n-as conduce asa ceva nici daca m-ar plati) ... masinile sunt facute pt orase aglomerate , pt metropole in special...nu is tampiti astia sa le faca degeaba...(pesteimputit , sunt 3 nu 4)
Si inca ceva , despre Aygo nu s-a vorbit nimic , deci sunteti offtopic cu toyota... |
Corect eu as merge cu asa ceva in oras, fiecare masina e facuta pt ceva.
|
dap, asa e sunt 3, si daca tot se vorbea despre aceste 2 masini mi se parea normal sa aruncam in discutie si surioara mai mica care mie pers imi inspira mai mult incredere decat cele 2 frantuzoaice, nu atat din cauza designului cat din cauza serviceului execrabil la Peugeot si Citroen
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning