![]() |
Caut un club de motociclisti din Botosani
1 Attachment(s)
Salut la toti.....vreau sa ma bag intr=o gasca de motociclisti....eu sunt din Dorohoi....astept poate cineva....ma aude:D
|
Re: Caut un club de motociclisti din Botosani
Salut, si eu sunt din Dorohoi.
Pe aici de un an si ceva de cand sunt pe forum nu am vazut nimic de club de motociclisti, dar sunt cateva motoare prin botosani si suceava. Apropo: Duminica 28 mai este cursa la Suceava pe aeroportul Salcea unde vor participa si motoare. Esti binevenit. |
salut dute la identitati membri si lasa cateva date edspre tine si un id de mess
|
Racheta Mea
1 Attachment(s)
:2gun: Cine face cu mine o liniutza???:2gun:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai facut ceva poze??..... sau ceva detalii despre accident:lol:
|
Quote:
|
poi nu'i d ras...:cry: (srry)
|
am trecut si eu pe langa . arata destul de urat .. sper sa nu fi patzit nimeni nimic . o sa apara in ziaru de maine cred
|
1 Attachment(s)
Se pare ca soferul daciei este vinovat care nu a dat prioritate motociclistului.Din fericire nimeni nu a murit.Am inteles ca tipa care era in spate pe motocicleta este mai grav, intrucat ia fost prins picioarul intre motor si masina.Sa fim seriosi,la cum arata dacia in fata,nu vreau sa-mi inchipui cum arat piciorul fetei.Doamne fereste.Sa speram ca aflam mai multe din ziare,dar la cat mint si astia si infloresc...no comment.
|
adevaru-i ca e plin orashu de scutere si motoare si multi dintre ei n-au o treaba cu legislatia ..
|
hmmm...cei cu motoare stiu ei legislatie...ca la urma urmei au facut o scoala.problema e la cei cu scutere.multi dintre ei is copii de 10,11,12 ani.ce legislatie stiu ei.ar trebui sa se poata conduce un scuter de la o anumita varsta, zic eu.Am si eu un scuter dar in schimb am experienta de 12 ani ca sofer cu categoria B.gandul pustanilor astora este doar viteza.ii vad cum fac o groaza de greseli: depasiri prin dreapta,umbla fara casca,nu semnalizeaza,nu se asigura , etc.
|
:rolleyes2 din cate stiu eu pt scutere legea este foarte clara...peste 16 ani...:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning