![]() |
SERVICE AUTO
3 Attachment(s)
SERVICE AUTO oferim lucrari de intretinere periodica si mecanica auto pentru o gama larga de autoturisme intr-o locatie centrala (Piata Iancului) la preturi foarte avantajoase , calitate ridicata si timp de executie cat mai scurt.
Andrei - 0762895292 Dan - 0722633599 |
Re: SERVICE AUTO
zona Iancului - mai precis.. unde? Multumesc
|
10 Attachment(s)
poze auto reparate
|
10 Attachment(s)
poze 4 service
|
Am atasat pozele (facute cu telefonul de altfel ) in ideea ca ne ocupam si de mici zgarieturi , lovituri si vopsitorie fara cuptor ce-i drept dar de buna calitate.Confectionam si montam rollbaruri interioare , bare si bullbaruri exterioare ca cele din imagine folosite la auto cross si rally cross.
|
1 Attachment(s)
Programul este de Luni pana Sambata 10- 17
|
salut , am o problema la un ROVER , am skimbat 2 becuri la nr de inmatriculare mi-am pus 2 dalea pe LED si culmea NU IMI EXPLIC mi-a murit lumina in portbagaj , senzoru de portbagaj numai indica in BORD si nici lumina pe placuta de inmatriculare nu vrea sa se aprinda !!! poti sa ma ajuti ???
|
Raspuns pe PM
|
----------up--------
|
salut! pentru refacerea imbinarilor la catalizator(clio 93 1.4) un pret aproximativ
|
Depinde ce intelegi tu prin refacerea imbinarilor la catalizator. Pentru cele 2 coliere de prins te costa 20 Ron. Daca este nevoie de sudura si alte interventii atunci sunt si alte preturi evident.
|
mersi de raspuns, daca poti sa imi lasi si o adresa
|
Str Sachelarie Visarion nr 31
|
--------up--------
|
----up-------