![]() |
Care sa fie pana la urma!!!!!
salut!
deci imi cer scuze pt ca o sa repet ce ati scris deja in toate threadurile astea dar dupa 16 pagin de subiecte citite :shock: in loc sa ma lamuriti m-ati bagat in ceata de tot:cry: .Pai unu zice ca subul ala e mai bun altu ca celalalt...am impresia k pana la urma toti sunteti subiectivi....Faza e ca at cand am intrat intr-un magazin de specialitate erau atat de multe marci de sub-uri si amplif ca tot nu am stiut ce sa-mi iau....:cry: deci help pls.... Un sub+amp acceptabile cam care ar fi...nu vreau sa fie discoteca in masina vreau doar ceva care sa completeze instalatia stock,dar bineinteles de calitate nu Domotecuri sau cartoane dinastea |
Re: Care sa fie pana la urma!!!!!
cati bani esti dispus sa bagi?
|
nush.. in jur de 10 mil....cu + sau -
|
ca sub ori JL 12W1 ori Hertz ES300D iar ca amp JL e1200d ... audison sunt mai scumpe... mai sunt si alte solutii dar nu ma pot pronunta
|
dap cu JL-urile m-as incadra in 10 mil.o sa le bag la o proba
ahh...... mai am o nelamurire:nu a mentionat nimeni nimik de blaupunkt....sunt chiar asa de naspa sau...?! |
Da, sunt chiar asa de naspa.....vezi JL sau Hertz ;)
|
Daca te intereseaza ceva care sa completeze sistemul de fabrica al masinii gandeste-te si la un sub activ. S-ar putea sa fie cea mai inteligenta investitie daca vrei sa poti demonta usor subwooferul, sa te descurci cu o instalatie simpla si sa nu exagerezi cu volumul in masina.
|
Quote:
|
12W1v2- D4 Subwoofer 12", 250W RMS, 4 Ohmi. 353 RON +TVA
e1200 Amplificator mono de banda larga, 200W RMS, Clasa - AB, 2-4 Ohmi. 682RON +TVA Uitasei sa pui tva-ul la difuzor. |
Quote:
|
wizards...
|
Te incadrezi cu es300 si srx2 in bani....
|
Quote:
|
es300 e sub Hertz si srx2 e amp Audison... ambele marci apartin de Elettromedia
|
din cate am inteles eu zici k nu vrei disco dar nici instalatia masinii nu ti e de ajuns!eu iti propun sa incerci sa te dai p Infinity!
sunt acceptabile la pret si mie mi se pare k au cea mai frumoasa frecventa dintre toate!pot sa ti fac o proba dak vrei! si in jur d 10 mil poti sa ti iei si swb si statie! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning