![]() |
BMW concept car dezvaluit la Mille Miglia 2006
3 Attachment(s)
Conceptul BMW Coupe Mille Miglia 2006 combina atat trecutul cat si viitorul prin stil si constructie. In timp ce capota cu articulatii aduce aminte de evenimentele din trecut, principala functie a sistemului cu articulatii, care ridica de asemenea cabina, neaga necesitatea usilor (reducand astfel greutatea) si crescand rigiditatea torsionala.
Masina beneficiaza de un sasiu cu o greutate extrem de redusa. Caroseria este construita din materiale usoare, fibra de carbon intartita cu plastic (CFRP) imbracand intregul vehicul. Si pentru a aduce un omagiu trecutului, masina este vopsita in argintiu, o vopsea lucioasa cu pigmenti extrem de fini care duce cu gandul la culorile clasice folosite in cursele de masini. Farurile mari si rotunde inspirate dupa forma modelelelor 328, nu sunt integrate in caroserie, ci atasate drept elemente plate. Tehnologia moderna LED este cea care faciliteaza acest tip de design, care ii ajuta pe designeri sa dezvolte mai multe forme fluide si continue. Acest lucru se intalneste si la Concept Coupe prin capota si panourile laterale neintrerupte. Inspirata din istoria glorioasa a BMW in ceea ce priveste cursele de masini, stiinta aerodinamicii a fost completata cu tehnici moderne complexe si inovatii creative. Panourile laterale si partea din spate a masinii au fost proiectate sa permita trecerea aerului lipsita de turbulente pana la coada acolo unde curentul de aer se separa. Stabilizatoarele si difuzoarele din fibra de carbon din fata si pragurile din spate contribuie de asemenea la aerodinamica masinii. Puterea Conceptului Coupe este data de motorul BMW cu sase cilindri in linie pe benzina, castigator a numeroase premii, care se regaseste pe Z4 M Coupe. Au fost realizate o serie de modificari la sistemele de admisie si evacuare ale modelului 343 pentru a oferi concept car-ului "un zgomot de masina de curse" mai accentuat atat la relanty cat si in timpul mersului. Interiorul mentine simplitatea functionala care predomina atat la masinile de curse 328 cat si la Z4, insa intr-o forma de prezentare moderna. Numai trei materiale au fost utilizate; otel inoxidabil subtire, piele de vaca netratata si tesatura Lycra. Aceasta forma purista se extinde chiar si la inscriptionari, logo-uri si simboluri aplicate pe suprafetele din |
Re: BMW concept car dezvaluit la Mille Miglia 2006
l-am vazut si la pro-motor parca.mie nu-mi place aproape deloc conceptul asta k aspect:rolleyes2
|
W....t......f Is That ..... Cam Naspa Concept
Sunt Curios Sa Vad Interiorul |
o masina foarte frumoasa care din pacate nu o sa se fabrice in serie
are un aspect mai retro care o face mai marfa decat multe alte masini si din nou bmw rulllzz salut |
caroserie retro dar motor cu sase cilindri in linie pe benzina ......... marfa
|
este un hibrid intre nou si vechi...care sincer nu imi place...
evacuarea iesita pe la praguri nu are ce cauta avand in vedere aspectul masinii...jantele parca mergeau ceva mai de concept... nu imi place! |
Tare masina pt cei care au gusturi , precum voi, eu nu prea am :()))
|
este o chestie care se leaga de pasionati ... probabil in ro no sa calce niciodata asa ceva...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina asta are 330 cp ... masina a fost tunata astfel incat sa scoata acelasi sunet horcait al celui de acum 66 de ani
|
nu mi se pare o imbinare a designului modern cu retro prea reusita. la capitolul asta cred ca trebuiau sa aduca o echipa din america. ultimele realizari ale lor in domeniul auto cu tenta retro mi se par cat se poate de reusite.
bmw a tinut prea mult de forma veche si a inserat ceva modern...hmm...:rolleyes2 |
NASHPA!!!!!!!!!!!! e urata!!!!!park ar fi din filme cu "ba-ba-uri"....pe bune.....
|
|
Asta e 100% masina de Gangsteri si "Mafia"......Daca aveai o masina din asta prin 1950 erai ZEU8)
|
ramane de vazut daca se va face in serie,si daca va avea acelasi succes in competitii ca si ''batranul'' din 1940
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning