![]() |
Opel Astra G 1.7DTi 16v
6 Attachment(s)
dupa cum scrie si in titlu se vinde opel astra G
din 2003 motor 1.7dti tehnic in stare foarte buna cu unele modficari(jante r17,kit bari fata spate si prag,dubla evacuare si altele....) airbaguri geamuri electrice comp bord dvd(dvx...usb..) servo abs comenzi volan etc... consum mic,motor in stare imepcabila masina se prezinta foarte bine...interior ingrijit pret 5400 usor neg si unele schimburi cu audi a4 b5+ dif sau bora, bmw e46 toate numai si numai diesel chiar si neinmatriculate anii 99-2001 La variante pretul difera in cazul ce imi oferiti astept oferte |
re: Astra G 1.7dti 16v
valabil...
cash(se discuta) sau variante chiar si cu neinmatriculate bora sau bmw e46 + dif primesc numai si numai diesel |
4 Attachment(s)
valabil,mega up
se accepta si ceva variante numai si numai cu bora sau e46 diesel dar prefer cash 5300 la care s-ar mai putea discuta ceva ceva...pret cu dvd inclus provenienta Belgia,inmatriculat de 1an si...stare tehnica impecabila,singura "problema"asa zis este bara fata care este de fibra care are crapaturi,dar se lucreaza la remediere o sa revin si cu alte poze |
sus sus....astept oferte in special cash dar si combinatii cu bora sau e46 diesel
|
valabil
cash sau variante numai si numai diesel bmw,bora...chiar si cu neinscris |
6 Attachment(s)
cateva poze la repezeala...cand o sa am si numerele de TM si timp o sa fac ceva mai profi sa zic si mai curata cu ea:D
valaaaaaaaaaaabil accept orice test cash sau variante |
valabil
cash sau variante |
upp...cash cash...dar si variante
|
sus sus sus....
|
valabil...
la cash se discuta... accept si variante |
4800eu pentru o masina ieftin de intretinut comparativ cu anul
masina in stare f.buna...consum mic.. accept si variante |
10 Attachment(s)
valabil...
4800 si poate se mai discuta ceva...uurgent ori schimburi cu e46,bora |
4600....si zilele astea mai negociez ceva,fiind urgent
azi am schimbat si uleiul,filtrele 2x gume Brigestone pe fata un pivot parca incepea sa scoata ceva sunete cateodata,deci a fost rezolvat + unghiul de fuga pentru siguranta;).... deci masina impecabila,nu bate,nu fumega... sau schimb cu e46 |
2 Attachment(s)
valabil
uuuurent 4500 cam fix;)... am fost la un drum lung cu ea 1300km dus intors nu bate absolut nimic pe ea,merge frumos,nu trage....fara grij a fost drumul un consum mic,mixt 5 iar 4%extra si 6% urban +1,2 poze de pe drum |
valabil
urgent....cat timp mai ii vacanta as vrea sa rezolv capiotulul asta:D 4500 europeni |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning