![]() |
Mi-a Luat Talonul. Ajutati-ma Cu Sfaturi
Pe Mine De Curand M-A Oprit Politia,Unde Erau Si Cei Cu R.A.R.
Mia Cerut Actele Masinii SI NU Aveam Rovinieta Platita.Asa Ca Mia Luat Talonul. Pe Urma M-a Trimis Sa Ma Verifice Cei De La R.A.R Si Ei Mi-au Gasit Niste Defecte: 2 Bucsi si Rulment Dreapta Fata Cauciuc Uzat Partea Stanga Noxe Instalatia De Iluminare Defecta Politistul Mi-a Dat O Amenda Dupa Care Mia Trecut Pe Dovada Urmatorul Defect : Instalatia De Iluminare Cei De La R.A.R Mi-au Scris Si Ei Ce Au Gasit Intrebarea Me Este : Cum Pot Luat Talonul Inapoi? Am Mare Nevoie De Ajutor |
Re: Mia Luat Talonul.Ajutati-ma Cu Sfaturi
Erai afara din oras de ti`a cerut rovinieta ? Din cate stiu eu ... nu are cum sa iti ia talonul ca nu aveai rovinieta. Aia se sanctioneaza cu amenda. Oricum ce zici tu acolo ... te`a prins de te`a indoit :) nu prea ai ce sa faci decat daca ai pile pe la politie :) Daca nu ... remediaza defectele ... te duci la rar ... iti da aprobare si te duci la politie si iti iei talonu.
|
ciudat..stiam ca de rovigneta cum a zis si Roby..se dadea o amenda destul de mare....poi singurul lucru care il poti face este sa iti remediezi defectiunile...ca altfel nai ce sa faci..la rar...
|
Amenda e in jur de 10 milioane. Nu stiu suma exact. Dar nici vorba de luat talon.
|
eu deobicei cand ies cu masina din orash fac pe o sapt...stiu ca nu e rentabil dar nu am 136 de lei acum..
|
Vezi dacă īn procesul verbal este trecută ora...
Acum este cam tārziu să mai faci ceva, dar puteai să īţi cumperi imediat rovigneta dacă pe P.V. nu ai o ora trecută. Acum depinde, dacă ţi-au dat amendă şi pentru rovignetă sau decāt pentru defecţiunile găsite la maşină. După ce ţi-ai cumpărat rovigneta depui contestaţie pe motiv că nu aveai actul doveditor la tine(chitanţa de rovignetă). |
dupa noile legi de rahat iti ridica talonul... stiu ca si eu am patit-o dar noroc cu nenea militian ca a fost de treaba si m-a lasat sa plec
|
dar am si eu o intrebare..eu stiam ca politia rutiera nu are voie sa iti ceara rovigneta..doar daca sunt impreuna cu rar-ul :-??
|
Quote:
din cate am inteles nu ai primita amenda pt rovinieta, ai primit-o pt defectiunile masinii... dupa ce remediezi problemele pe care le-au trecut ei acolo o sa-ti gaseasca altele si altele,s.a., cert e c-o sa te plimbe de te saturi si o sa-ti faci masina noua. Te sfatuiesc sa mergi la un mecanic bun, in prealabil, sa-ti caute toate problemele majore pe care ulterior sa le remediezi, altfel n-ai nicio sansa. |
sa vad daca am inteles cum trebuie
remediez probleme ma duc la rar si ridic talonul de la politie nu? |
deci daca remediez problemele ma duc la r.a.r si pe urma ridic talonul de la politie?
|
Quote:
da sunt din afara orasului deci remediez totul si il recuperez nu|? si saptaman vii toare imi expira si itp ce trebuie sa am pus la punct sa nu ma respinga? |
daaaa....remediezi defectiunile constatate de cei de la RAR, dupa aia iti faci programare la RAR pentru recuperat talon. Mergi cu masina, ti-o verifica sa fie remediate problemele, si iti da o hartie (sau iti stampileaza hartia care o ai de la politie). CU aia, mergi la politie, si iti recuperezi talonul.
ce trebuie sa ai pus la punct ca sa nu te respinga la ITP? - frane - directie - sistemul de iluminat - sa fie masina intr-o culoare, sa nu fie coapta - sa functioneze toate pe masina, si sa functioneze bine - sa nu ai jocuri pe nicaieri |
Quote:
cand ai zis coapta adica ruginita nu? daca e zgariata are ceva? are mai multe zgarieturi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning