![]() |
Cielo GLE 1996 :)
7 Attachment(s)
salutare tuturor....vreau sa spun ca am vazut o multime de masini superbe aici si deshi unii au niste masini asa grozave incat parca te fac sa iti fie rusine cu masina ta ... am hotarat totusi....de ce nu...de ce sa nu postez si eu masina mea:P....sper sa va placa :oops:
P.S. imi cer scuze pentru calitatea pozelor telefonul e de vina :???: |
Re: Cielo GLE 1996 :)
Bun venit pe sectiune!
cand ma uit la masina ta parca o vad pa'mea :lol: din ce este masina? cu ledurile la consola centrala si ceasurile de bord nu prea ai nimerit-o, lumina lor nu este dispersata bine... |
pai stiu ca nu prea se vede bine lumina la bord asa cum ar trebui asta din lipsa de materiale....ca nu mai gasesc leduri pe nicaieri prin orash :sad::sad:...si la consola imi lipseste un led si de aia nu se vede :oops:....dar nu inteleg ce ai vrut sa spui prin "din ce este masina?"
|
Quote:
|
e din 1996 .... made in koreea :D
|
spala si tu farurile ca sunt cam murdare da banda aia cromata jos, daca poti sa pui folie pe geamuri ca da naspa ionizate, tu cam ce planuri ai
|
pai n-am ce sa le fac masina era spalata cand am facut poza :))
momentan am in plan sa recuperez talonul ca l-am "pierdut" din cauza jantelor :D apoi tre sa ma ocup un pic de partea tehnica si sa schimb cauciucurile alea ca sunt de iarna si vreau sa le dau jos si imi cumpar cu ocazia asta si ceva mai subtire ca astea's 185/70 R14....si ma gandesc macar 185/55 sau 50 iar ca design exterior nush momentan nuprea am nici "timp"..... eu vreau cam multe de la masina sper sa le fac cu timpu :P....ptr moment ma gandesc niste HID-uri sau Angel Eyes....apoi sa schimb grila aia fatza ca nu imi place...si sa termin la interior luminile de la bord :D....la exterior momentan nici nu stiu ce sa-i fac :D app....banda aia cromata se da jos greu?....mi-e sa nu ramana urat apoi :???: |
ma refer ca farurile sunt murdare pe interior, banda cromata depinde de cand o ai ca se poate sa se ia cu tot cu vopsea daca nu dupa ce o dai jos ce ramane inlaturi cu benzina, la exterior iti recomand o suspensie mai aproape de sol, o toba sport, eventual un chit de fibra dar nu din targ
|
185/60/14 sau 195/50/15.
Xenon sau angel eyes? Ca nu are nici o legatura una cu alta... angel eyes e cheltuiala inutila si nici nu se poarta. Xenon, in schimb, e alta "mancare de peste", atunci chiar ai lumina. Nu se dau jos greu bandourile, dar trebuie sa fie f bine incalzite (de soare sau pistol cu aer cald) si va ramane lipici pe vopsea. Lipiciul il cureti greu, cu o carpa inmuiata in benzina... |
mi-am achizitionat 2 anvelope 185/55 R14 Continental....sunt aproape noi le-am cumparat de la un prieten
mi-am schimbat becurile din proiectoare am pus unele de 75w ca ale mele erau de 55w .... si mi-am cumparat si plasa pentru grila fata.... sper sa pun si cateva poze cu ea dupa ce termin :) |
talonul de 55 e cam mic, o sa ai eroare la km.
becurile de 75w sunt o alegere proasta si pt tine, ca risti sa arzi instalatia, si pt ceilalti participanti la trafic, fiindca sunt prea puternice si ii orbesti. |
hai k ai zis'o p'asta cu orbitu la cielo cu chioarele alea :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning