![]() |
Miss 4TuningDAYS 2010 - Voteaza fata preferata!
Stii doar, deja e regula. In fiecare an, 4TuningDAYS aduce la un loc cele mai tari masini si cele mai apetisante hostesse. Dupa o iarna lunga, fetele prezente la editia din acest an au adus cu sine artileria grea: forme apetisante, tinute extravagante si posturi care de care mai neobisnuite.
Voteaza-ti preferata si asigura-i un loc in Top 10 Girls 4TuningDAYS 2010 - Miss 4TuningDAYS poate fi doar una! |
Re: Miss 4TuningDAYS 2010 - Voteaza fata preferata!
Bun, dar de ce nu ma pot loga? Scriu user/parola, login .. imi arata ca sunt autentificat dar daca dau refresh sau click pe vreo poza ma deconecteaza si nu pot vota.. o solutie va rog?
|
La mine a mers.
|
Alina Tolbasu unde este :D??
|
a decis sa nu mai participe .
|
Multe din cele fotografiate nu au nici o treaba.
Nu am fost la Romexpo,nu le-am vazut live,dar personal am votat pentru: - frumusete -> regula de baza,sanii cat mai expusi,sa-ti ia ochii:lol: - tinuta -> trebuie sa fie ceva hot,nu rochie de seara cum am vazut la una:shock: si sa se potriveasca cu tema Tuning,nu clubbin'.. - pozitia pe/langa masina -> nu stai drepti langa masina,arati ce poti,nu?Degeaba sunt fete frumoase,imbracate urat,care nu stiu sa pozeze,alea nu au ce cauta la un concurs Miss Tuning -combinatia dintre cele 3 scrise mai sus. Astfel,nota cea mai mare (9) s-a dus catre: - Alina Schiopu (recunosc,in mare parte datorita airbagurilor,dar si trasaturi frumoase si tinuta hot) - Ana Maria Agiu (ff frumoasa,i-as fi dat 10 daca avea o tinuta hot,nu de cowgirl/Texas/etc.) - Carmen Popa (tinuta si pozitie nota 10,frumusete..8?) Dadeam un 10 fetei imbracata in asistenta medicala,dar vad ca nu a fost prezentata,mie ea mi-a placut cel mai mult,combinand cele 3 "cerinte" personale.. Fete dragute au mai fost,dar ori nu stiu sa se imbrace,ori nu stiu sa pozeze pentru TEMA pentru care au pozat,Tuning. Mi-a mai placut si fata cu pistolul,a primit un 8 din cauza tinutei nasoale. |
Alexandra Marchidan
pentru un zambet de nota 10+ si nu numai.. |
Ana-Maria Agiu , 10+ , pe departe cea mai frumoasa prezenta feminina de la 4TuningDays 2010
|
Quote:
|
nu ma pot autentifica de nici o culoare.. oricum mi'au ramas ochii la Irina Adam :icon_kiss:
|
Quote:
daca te uitai atent , fata in rochie de seara era hostesa la doua masini clasice reconditionate . deci in nici un caz nu aveau cum sa se imbrace in pantaloni scurti de piele si sa pozeze cu masinile respective. mie sincer mi s-a parut foarte potrivita tinuta vis-a-vis de masinile langa care statea |
Ana Maria Anton :P
|
Ana-Maria Agiu, fara discutii. :)
|
Quote:
|
Quote:
PS: Nu am votat, pentru ca nu-mi place niciuna :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning