![]() |
Porsche Cayenne S
8 Attachment(s)
STARE TEHNICA SI ESTETICA IMPECABILA
MOTOR 3200 CMC - 250 CP CUTIE VITEZE AUTOMATA + TIPTRONIC INTERIOR DIN PIELE BEJ IMPECABIL COMENZI VOLAN 12 AIRBAG-URI DVD IN PLAFON INCALZIRE IN SCAUNE SCAUNE ELECTRICE BANCHETE RABATABILE JANTE 18 INCH 133000 KM REALI CONSUM- EXTERIOR 9 % - INTERIOR 13 % NUMERE VALABILE IULIE 2010 CU POSIBILITATE PRELUNGIRE ASIGURARE NOIEMBRIE 2011 PRET : 18500 EURO (disc.) VARIANTE DOAR CU VW PHAETON CONTACT : 0756517113 SAU YM :alex17872000 |
Re: PORSCHE CAYENNE S
Asta e cayenne , nu cayenne S. E o mare diferenta intre V6 si V8-ul de pe S.
|
Re: Porsche Cayenne S
Cayenne S sau Cayenne ?
Ce an de fabricatie e ? De cati km e in Romania ? Taxele vamale sunt platite ? Cati bani ar costa transcrierea masinii in Romania cu numere definitive (taxe vamale,taxa prima inmatriculare etc) P.S.Sa nu crezi ca pun intrebarile degeaba,stiu pe cineva interesat,iar inainte sa te sun as vrea sa stiu informatiile de mai sus. O zi buna ! |
Vama nu se plateste, e produsa in Europa.
|
Mai multe informatii te rog,eventual daca te intereseaza un schimb plus diferenta cu un Golf v GTI din 2006,mersi.
|
Quote:
an fabricatie : 2004 are 5000 de km in Romania (facuti mai mult in oras ) Este Cayenne simplu ca este cu motor de 3,2 si nu de 4,5 nu stiu daca pui intrebarile degeaba sau nu , dar eu iti raspund oricum ... daca cineva este cu adevarat interesat de un lucru pune mana pe un telefon si afla lucrurile repede si direct ! |
Quote:
|
PRET NOU : 17999 EURO
DISCUTABIL !!! |
16499 euro
|
15.999 euro
|
13.999 euro !!!
|
13.499 euro !!!
|
unde ai masina? ca poate trec sa o vad si eu. da' la tel nu mai raspunzi? sau ti-ai schimbat numarul ?
|
numarul este acelasi ....( nr meu vechi )
|
vandut !
topic inchis !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:11. |
- Copyright 2026 4Tuning