![]() |
/ schimb BMW E30 325ix
2 Attachment(s)
:D Cum spune si titlul vand sau schimb 325 ix tractiune integrala,negru mat,171 cai ,inmatriculata,chiulasa refacuta abia pusa pe masina(supape+simeringuri noi),schimbat partea fata adica amortizoare, arcuri,pivoti, bascule, capete de bara, bielete, discuri, placute, planetare etc.
consum 14 - 15 in oras, geamuri electrice, volan + nuca schimbator momo originale, jante magneziu nu mai sunt cele din poze, cauciucuri 70%, evacuare sport, amortizoare+arcuri sport, ABS, servo, trapa,oglinzi electrice, dreapta la serii,Computer de bord functionabil (arata orice eroare) , ulei schimbat de 300km, Asigurare valabila pana pe 04 - 05 - 2010 - I.T.P valabil 03 - 11 - 2011 motor refacut recent ,MOTRONIC 2 ,ACCEPT VARIANTE AUTO CU +/- diferenta PRET:2700 NEG ALTE POZE CURAND! :lol: |
Re: / schimb BMW E30 325ix
Masina se pregateste de vopsit iar pretul va creste ....:D
|
up up up marti masina intra la vopsit poze cat de curand :D:D
|
Daca merge asa de bine de unde stii ca arata orice eroare calc de bord?Din ce an este masina?
|
eu nu sustin ca daca iti bate un tachet sau o planetara sau daca fierbe motorul iti arata calc de bord ......am spus CLAR ca ,calc de bord este functional si arata erorile aferente ....daca doar cauti discutie cauta in alta parte....!!!
|
Vad ca insinuezi ca ar avea ceva probleme pana la urma masina,si nu trebuie sa fii rau,eu ma interesez despre masina,sunt un potential cumparator,si vad ca nu mi`ai raspuns la intrebare
|
vecine de la piata resita daca vrei sa vii sa vezi masina chiar te rog masina nu are absolut nici oproblema doar ti-am raspuns la intrebare ....daca vrei sa intelegi bine daca nu...asta e
|
Quote:
|
un schimb cu skoda mea?
lasa-mi pm |
nu sunt bani de diferenta andrei ....iar kidu te astept si la un drive test oricand atata timp cat exista un eventual cumparator ;)
|
up cu ursulica :D
|
uppp din nou poze cat de curand.. :(
|
uppppp
|
up din pacate masina a fost avariata fata dreapta si nu a mai ajuns la vopsit....elemente avariate:bara fata,trager,capota ,aripa,contraaripa putin,ochelar de faruri,bascula,parbriz crapat.....ca urmare petul masinii scade la 1300 de euro nediscutabil,de asemenea mai ofer si alte piese precum bascule fata +amortizoare kony reglabile,3 planetare 2fata dr +1 fata st
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:24. |
- Copyright 2026 4Tuning