![]() |
Chiar asa?
Chiar asa s-a ajuns ?
EU unul nu pot sa-i privesc pe cei din imagine ca pe niste oameni Mi se par niste animale proaste,proaste rau ... nu inteleg logica,nimic nu se leaga in filmul asta... cum s-a ajuns aici ? http://observator.antena1.ro/social/...e-de_6784.html |
Re: Chiar asa?
Asa ceva numai in Romania poti sa vezi :rolleyes2 ...
|
Quote:
Eu nu înţeleg ce dracu' poate avea site-ul ălora, pentru că îmi da eroare la orice browser folosit. Google Chrome Mozilla Opera |
EvLSantOS ; cum sa t-i se para...
|
Quote:
|
Incredibil dar nu imi vine sa cred , pacat de tara asta, maine poimaine fiecare baba si mos vor face jafuri armate pt bani, ca de , vine criza sau este ......
Dumnezeu cu mila! |
sunt peste tot asa.nu numai la noi
initial zici ca ii regizat... oricum.. trist... oameni,oameni...dar tot ca niste animale se comporta.. |
looooool
:)) :D mama esti nebun ce imbulzeala ma intreb oare pe langa tot ce s-a cumparat oare cat s-o si furat... |
sa vedeti dupa un cutremur sau ceva mai nasol,cum sar oamenii astia pe magazine ca in haiti :shock::evil:
|
in ce sat o fi oare ?
|
:| au doamne... ce oameni disperati, ce inculti, nesimtiti, needucati///etc:|
|
Meet the Flinstones
|
Quote:
Ce dracu' ma, zici ca n-au mai vazut in viata lor asa ceva, parca s-ar da moca. Se bucura de produse ieftine, dar le iau deja lovite si probabil defecte. Vai de capu' nostru. |
Ne ducem dracului.
Asta fiind una la mana. A doua la mana... ii copiem pe americani. Aia sunt alti retardati care se calca in picioare pentru rochii de mirese si pentru altele... Daca o muri unul calcat in picioare, o mai fi asa isterie? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning