![]() |
Maşina mea: ASTRA BERTONE -LINEA BLU-
3 Attachment(s)
De astazi sunt posesorul unul Opel Astra G Bertone 1.8 16V 125 cp
Masina este din: 01/2002 -geamuri electrice -oglinzi electrice incalzite heliomate -servo-directie -4 airbaguri -aer conditionat -computer bord -jante aliaj( 17 TOLI ) -proectoare -tapisetie piele (TUV PIELE NEAGRA SI ALCANTARA ALBASTRA ) -inchidere centralizata Km: 118,000 astept pareri si sugestii!!! |
Re: ASTRA BERTONE -LINEA BLU-
in primul rand...bun venit printre noi! in al 2-lea rand...te sfatuiesti sa dai jos prelungirea aia de pe bara fata ca nu are nici un farmec !!! in rest masina e destul de ok !!!
|
1-ul lucru ce trebuie facut e sa scapi de prelungirea aia de pe fatza in rest e super masina , foarte frumos si interiorul...sa ai bafta de ea
|
Quote:
Quote:
|
cat te`a ajuns jucaria ?
interiorul arata chiar bine... prelungirea aia nu`mi place :D |
Quote:
|
draguta masina, sunt de acord cu restu colegilor de forum, scapa de prelungirea aia. in rest, bafta multa cu ea!
|
Din ce in ce mai multe Bertone pe forumul asta!
Asta e de bine! Masina arata bine dar nici mie nu-mi place prelungirea din fata. Multa bafta! |
Quote:
Quote:
momentan am alta prloblema: picai sala cu 21 dintr-o prostie! :sad: |
Quote:
pune`te cu burta pe carte :D |
nice bitch, cand iei permisu treci la meet
|
Quote:
Quote:
poze noi in curand! :twisted: |
ieri am platit taxa de mediu 480 :shock:
luni iau numerele: DJ 92 JGC |
aaaa...esti din Craiova...poate facem si noi niste intalniri etc...mai am 4 baieti in Tg Jiu cu Bertone...facem ceva frumos...
Bafta ! |
ba , felicitari pentru masina sa ai parte de ai si fara incidente ;) si hai mai repede cu pozele alea si mai ales cu permisu` :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning