![]() |
filtru sau corssover?un sfat va rog
2 Attachment(s)
ca sa nu mai primesc medii si inalte pe sub..ce e mai bun? un filtru pus intre amplif si sub sau un corssover electronic pus intre cd player si amplif
HVS1 Filtre sub-woofer 300W • sarcina maxima 300 W • frecventa de taiere: 120 Hz • gradient de taiere: 12 dB/octava • pentru difuzoare sub-woofer SAU CAR-AX01 Filtru activ Electronic subwoofer Electronic subwoofer filtru CAR-AX01 Electronic Sub-Woofer Crossover Features: Pre-Cut easy connecting powerline Level adjustment control Gold-Plated RCA input/output connectors 3 Bands crossover frequency switch Specifications: Adjustable Crossover Frequency: 20-1kHz Max output: 2.5 Volt RMS Gain: 0 dB Slope/Rate: 12 dB/Octave S/N ratio: 100dB at 1 Volt Channel searation: 70dB T.H.D.: 0.02% at 0.5 # 2.5 Volt RMS Power Supply: 9 # 16 Volt |
Re: filtru sau corssover?un sfat va rog
Ce amplificator ai?
|
ampificatorul este un kicker zr600...aici am postat exact ce as avea nevoie dar nu gasesc..asa ca trebuie sa pun un filtru sau corssover
https://forum.4tuning.ro/387-amplific...king-port.html |
sfat! iati un cd player bun care sa nu lase medii si inalte in woofer..e cel mai simplu
|
Cum sa fie mai simplu sa dea citeva sute pe un HU, cind poate instala un filtru la citiva zeci de lei ???
Ginditi-va macar de 2 ori inainte sa dati sfaturi ! |
ca cd player am un eclipse..e adus america..nu am gasit date tehnice despre el ca sa postez..dar are crossovere..si la sub si pe medii si inalte..are tot ce as putea cere de la un cd player ca setari..dar din pacate tot scapa medii pe subwoofer...oricat as umbla la setari...deci pana la urma filtru sau crossover...din cate am mai auzit e posibil ca filtrul sa il topesc..sa nu faca fata la atata putere..si unu mai mare nu am gasit..decat cel de 300w de mai sus..nu stiu cum sa masor ce putere scoate ampliful dar in mod sigur depaseste 600w..mai astept sfaturi...
|
Quote:
Concluzia deci, filtru activ fara discutii. P.S pasive se folosesc mai des la boxele din casa, de acolo si limitarea de putere, se pot folosii desigur si la cele profesionale, unde la fel, nu avem puteri colosale ci randament maxim |
Fara suparare nirolfHD, dar nu ar fi cea mai buna solutie la problema ta un update la amplif?
|
ba da..dar cine are nevoie de un amplif care scoate 2x300w(cel putin) fullrange..eu unu l-as vinde..dar nici pe "degeaba"..oricum mi-am comandat un filtru din ala activ..e 50 ron cu tot cu transport..sunt curios ce reuseste sa faca..
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning