![]() |
Vand kit
Vand kit litze cupru Cu99% pt reparat sigurante auto 5-60A, dau si la bucata. 1 ron kitu si 0.1 ron firu. Accept si Republic credits.
|
Re: Vand kit
Crezi ca as putea reconditiona si sigurantele mele, dak le topesc si fac racord solid? daca ai idee cum.. poate imi zici si cum sa le scot din protectia aia de plastic.. sau mai bine? Trec pe la tine sa reconditionam?
PS. Pentru casa nu ai? |
le poti reconditiona si singur daca ai putina dezteritate, din pacate nu am timp sa te ajut pt ca lucrez la un brevet pt a putea separa oxigenul de hidrogenul din apa in scopul de a folosi H ca si combustibil alternativ si O pt sistemul de vebtilatie al masini (fumez cam mult), si da, merg si pt 220v a cumparat cineva sapt trecuta si a fost f multumit, trebuie doar sa recalculezi amperajul pt tensiunea data dar stiu un profesor de fizica f bun care ne poate ajuta. Hai lume ca mai am putine.
|
Up! mai am cateva.
|
vand cositor Co99 pentru lipit litza Cu99 si un Ciocan de lipit Ci47 (model 47), la pachet cu decapant la cutie de chibrite.
|
Quote:
Daca era model AK47 ti-l luam eu ... am 2 incarcatoare ptr el ! :) |
vanzator corect, punctual, super de treaba ,sincer, produsele de calitate si exact asa cum le descrie in anunt,il recomand cu placere-nota 10+
|
pune si tu o poza
... si un nr de telefon cumpar tot. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning