![]() |
Cazare si facilitati
ca de obicei, ne vom stradui sa asiguram cazare cat mai decent si ieftin pentru cei din alte orase.
Deja avem in negociere la maxin 10 euro. In plus, vom asigura pentru cluburi o cota de benzina pentru drum si un numar de locuri de cazare gratuit. PM - me pt detalii. |
Re: Cazare si facilitati
...salut ,daka ajung sambata seara in oradea unde pot sa "campez" mai ieftinache (4 baieti la nr.) si cam la ce bani per total...:?:
|
daca sunt doritori...ma pot interesa la Hanul Millenium sau la Hanul Madaras, la iesire din salonta (aprox. 34km de oradea, adica vreo 20min de mers cu masina)
conditii deosebite, alea alea, toate cele... asta daca nu gasiti in oradea. |
daca sunt din Bucuresti pot sa plec cu masina seara si sa ma intorc dimineata ?? asta in ideea in care o sa tebuiasca sa gasesc si o cazare ? ? Stiu ca la 4 Tuning Day in Bucuresti multi care nu erau din Bucuresti au plecat cu masinile expuse seara si s-au intors dimineta !! Astept si eu un raspuns daca se poate !! Multumesc :D
|
pai va fi doar o zi toata miscarea...
unde vrei sa pleci?:) |
Cazare ieftina puteti gasi la:
Pensiunea Lan, (aceasi unde au stat multi dintre cei care au fost prezenti la ITS de anul trecut) aproape de centrul orasului si nici foarte departe de aeroport. Tel : 0040-259-263-933 Fax : 0040-259-412-412 Camera single : 75 lei Camera double : 85 lei Camera triple : 110 lei Mai multe detalii puteti gasii pe situl urmator , precum si o harta : http://www.welcometoromania.ro/Orade...unea_Lan_r.htm E una dintre cele mai ieftine locuri de cazare dar cu conditii acceptabile. |
luni seara sper sa dam detalii pentru cazare si mai ieftina...
|
Asteptam DETALII ca paine calda :o ... si eventual lamuriri la partea de organizare :D ...
Multumim ... :lol: |
Quote:
si scoate te rog din semnaturi, caci e urias... imagineaza-ti ca toata lumea ar avea asa... nu s-ar mai putea citi nika... :lol: |
in cazul in care mai sunt fara mijloc de transport..........mai am eu cateva locuri!Sunt din Alba Iulia....voi merge pe Cluj.Daca pot va ajut cu cea mai mare placere....stiu cum e.....nici eu nu am avut cu ce merge la Bucuresti.PM, e-mail ([email protected]) ,tel"...0742757330,0788760462 Adi here!!
|
INTREBARE: ziceti-ne si noua baieti (cei din oradea) cele mai misto locuri unde ne putem caza prin baile felix....si ieftin si frumos...caa venim de sambata deja....si...sa ne ziceti un loc de intalnire pt sambata seara sa ne admiram unii pe altii :)) ;)
|
Quote:
|
pai acolo la un 3 margarete sa se incadreze pensiunile sau mai sus ;)
|
Quote:
http://www.baile-felix.ro/cazare.htm am scris mai sus , pensiunea LAN (in Oradea), unde presupun ca se vor caza cei din alte orase ca si anul trecut la ITS.. |
daca vretzi cazare in bai ... pm me
mai exact in baile 1 mai (f.aproape) :rolleyes2 ... la PENSIUNEA SORELO ... detalii pe PM sau Y!M :-) ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning