![]() |
Poze, filme, orice de la 4TD 2010 !!!
15 Attachment(s)
Asteptam aici pozele de la membrii, prieteni ai clubului si (sper) vizitatorii standului nostru.
Incep eu cu o mica serie de astazi din interior si din parcare! Va doresc vizionare placuta tuturor!!! |
Re: Poze, filme, orice de la 4TD 2010 !!!
bravo...felicitari...
imi pare rau ca nu am adus masina.....motivele le stie tataie... asta e..... p.s. vreau parasolar nou.........:) |
GXZ-ul era cam cel mai frumos...
|
Quote:
Cat despre masina, se vor schimba in continuare foarte multe, dar cred ca va fi prezenta tot mai putin pe la show pentru ca sunt constient ca nu este de asa ceva... Mie personal mi-au placut foarte mult masinile colegilor. Chiar m-am simtit putin prost pentru vechimea ursului meu.... E clar ca poate doar cativa sunt in stare sa aprecieze o masina cu vechime de 20 de ani care reuseste sa atraga inca priviri. |
daffy........hai cu kilogramele alea de poze.........daca nu le pui iei bataie rau de tot!!!!!!!!!
|
11 Attachment(s)
inca o parte din poze....o sa dureze ceva pana le pun pe toate ca...sunt cam 300 si ceva de poze din cate am vazut eu :lol::lol::lol::lol:
P.S atasez si o poza cu fanul "nambar oan" a lu' lucian :lol::lol: P.S2 mentionez ca astea sunt pozele culese de aici de pe forum....pozele facute de mine si de anca o sa urc zilele astea ca trebuie sa mai sterg din ele (din pacate) ca unele sunt miscate.... Felicitari tuturor colegilor din club....stiu ei pentru ce :*:* |
128 Attachment(s)
De la mine pentru voi :)
P.S. 1 - Scuzati calitatea unora, dar aparatul e pe duca :( P.S. 2 - Vreau sa va multumesc inca o data ca m-ati acceptat in randurile voastre si ca a iesit un eveniment ok ( zic eu ) |
Foarte smechere toate pozele :)) haos total =))
|
horia...daca ai timp , poti sa-mi faci si mie un dvd sau sa imi pui pe un stick pozele ? ca nu merge sa le salvez....
|
Se rezolva, dar nu merge cu mozilla. cu i.e. le poti salva...
|
si cu i.e le salveaza ca bmp si la fiecare poza in parte tre sa ii scriu nume si e mult de munca :P
|
si mai au si zeci de mega in format bmp :))
|
Quote:
|
:P Merci frumos domnul antrenor si tie sanatate si cat mai multe cafele pe dorobantzi ( :) )
|
multumim de poze!misto toate :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning