![]() |
Pret Benzina
Am cautat tot netu sa aflu daca intradevar exista pe piata romana diferente de preturi intre benzinari sau discuti de calitatea lor si nu am gasit practic nimic. Asa ca am ajuns aici, dati si voi o opinie!
1. Cel mai bun pret si unde. 2. Calitatea benzinei. 3. Serviciul benzinariei, curatenie? 4. Preferinte, OMV, PETROM, ROMPETROL, SHELL...... si de ce? |
Re: Pret Benzina
pret...nu stiu exact....
calitate...incontestabil INFERIOARA fata de benzina din strainatate, care e la acelasi pret. in legatura cu serviciul...sunt unii angajati enervanti, care fac pe prostii, dau restul INTENTIONAT gresit, si iti spun ca nu gasesc cheia de la WC (nu imi place faza cu WC-ul incuiat). In legatura cu curatenia, la noi in oras la Petrom e cel mai curat, cel mai aranjat, cel mai dotat. In restul benzinariilor...caca maca...incompetenti... preferinte...PETROM...cel putin in Salonta(Bihor), in rest numai de la OMV(Oradea, Arad, Tm). La noi in oras restul benzinariilor baga mai multa apa in benzina(nu ca cei de la petrom nu ar distila...) |
io iau de la OMV-super 100 sau asha ceva. (se vede si in poza-sunt la omv).
oricum,benzina asta-super 100- e cea mai smechera,deoarece da performante mai bune. de pret,mi se pare ca la OMV e mai ieftin decat la PETROM.datorita lui Tariceanu sau a lui Base(nu mai stiu care dintre ei exact...). (se vede si in poza-sunt la omv). ca servicii,la omv masina e mereu tratata cum trebuie,dupa ce fac plinu gasesc gemurile spalate,etc. |
Eu pun numai de la OMV tot 100, e curat, muncitori foarte amabili si politicosi, nu am gasit OMV sa am vreo reclamatie. Dar am avut alte experiente nasoale la Petrom si Rompetrol ca si Shell. Cat mai e pretu?
|
nu mai stiu exact...platesc cu cardul(deh,viciile moderne...)si nu mai sunt atent. parca era 3lei si ceva.
|
Quote:
de la OMV alimentez cu motorina euro2...pentru pejo` |
eu alimentez numa` de la MOL....in opinia mea au cea mai buna benzina ;) noroc!
|
alimentez de unde apuc. deobicei AGIP, ca e langa casa mea.
serviciu excelent, pret benzina habar n-am... nu am comparat cu altele. |
eu alimentez numai de la OMV
si din ce mi-a zis chiar fratele meu care umbla foarte mult cu masina ... dak baga de la Petrom parca i se termina mai repede si nici nu avea aceeasi putere si daca era acelasi tip de benzina ca la OMV (adica de 95 nu de 99 sau ceva din astea) |
de oriunde numai de la mol nu ! so scumpa si '' dubioasa ''
motorina cea mai buna este la omv si agip |
La LukOil este foarte buna benzina si motorina.
|
dupa parerea mea tot petromul ramane cel mai bun...
eu numai top 99+ bag de la petrom! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning