![]() |
Masina mea Opel Vectra 1.8
4 Attachment(s)
salutare la toata lumea. vreau si io sa va arat opelasul meu.:D a suferit unele modificari minore, si sunt multumit de el. sa o prezint:
- an fabr. 1995 - motor 1.8 benzina, 66 kw - toba sport( finala + intermediara) - volan sport - jante a avut pe 17" (225/45 fata si 235/45 spate), acu are pe 15" (195/50) - eleron - geamuri electrice fata (in curand si pe spate) - suspensie sport - geamuri fumurii, folie lumar - in curand kit bixenon 8000 k (trebuie doar montat) - filtru aer sport - neoane albastre dedesupt |
Re: Masina mea Opel Vectra 1.8
Frumusik.....:D:D:..ai grije d ea....:D
..aja sa si faci....si te astept cu poze noi....:D.... |
Quote:
ms. in primavara vor incepe modificarile adevarate. numa sa treaca iarna |
E draguta dar mai ai ceva de lucru pe la ea...eleronul ala nu stiu daca e chiar cel mai potrivit pentru ea. Bafta.
|
Nici mie nu prea imi place eleronul :D...e prea mare, dar masina e frumoasa...mai ai un pic de lucru la ea :D
|
Quote:
|
salut ...masina e frumoasa multi km fara probleme dar scapa de eleron ca nu este avion ......to big sau mergi pe curent si cu el atingi liniile de la tramvai
|
ms pentru sfaturi. o sa tin cont si de ele
|
frumoasa masina.....am si eu una exact ca a ta....an....motorizare.......cat iti manca in oras....sincer
|
modelul de eleron nu-i urat da incerca sa-i faci o modificare , sa-l cobori cat mai aproape de caroserie
si sa-i faci spoilerul culoarea masinii in rest nu mai bine si cat mai multi km fara peobleme ;) |
in oras cred ca ia sigur 10, dar in afara undeva la 7 si ceva. sincer
multumesc. spoilerul tocmai l-am schimbat ca am reusit si l-am crapat. nu am mai avut timp sa-l si vopsesc. astept sa se mai incalzeasca putin. |
si a mea e de 1.8, in oras nu stiu, dar undeva catre zece si in afara i-am facut cosumul. viteza max 140 km/h 6.5L
|
mersi mult de tot:P
|
dupa sarbatori vreau sa-i schimb culoarea. ma gandeam la negru mat. sugestii?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning