![]() |
problema sistem audio..
salut.
am un amplif marca impact pe configuratia asta: Impact HQ 100.4 - 4ch 4 ch ponticellabile stabile a 2 ohm 100 rms x4 a 4 ohm 275 rms a ponte su 2ch a 4 ohm il tutto quasi raddoppiato a 2 ohm imponente e ben realizzato uno spettacolo condizioni ottime! Output Power at 13.8V: 4 x 100W @ 4 ohms 4 x 160W @ 2 ohms 2 x 320W @ 4 ohms bridged 2 X 100w + 1 X 320 @ 4 Ohms Fuse: 2 x 40A STABILE A 2 ohms .. si o incinta inchisa cu 2 difuzoare punch de 200 rms,400 peak @ 8 ohm fiecare, frima rockford legate in serie..Nu-mi prea place cum se aude.ce ar fi in neregula? din cate stiu nu prea e ok faptul ca difuzoarele sunt pe 8 ohm.Ce e de facut sa se auda mai bine..ce ar trebuii sa schimb ?! |
Re: problema sistem audio..
Quote:
Quote:
|
multumesc foarte mult ca mi'ai raspuns..uite un link cu unul dintre difuzoare:
https://img93.imageshack.us/img93/971/picture219i.jpg |
M-am inselat, nu-i P2, este un RFP cred, in acest caz suna propozitia astfel:
Din cate observ scrie 2 x 320W @ 4 ohms bridged(legi 4 canale in punte sa obtii 2) ==> legi difuzoarele in paralel si obtii 4 ohmi, leaga pe un canal din cele 2 si vezi cum suna. P.S incinta fiind inchisa, normal sa nu-ti accentueze diferite frecvente, astfel parerea probabil ca suna slab |
multumesc inca o data. am sa incerc.
|
obtine mai multa putere daca leaga fiecare difuzor pe cate 2 canale puse in punte (mai exact cate 200W pt fiecare subwoofer) si e si mai bine pt amplificator pt ca sta in 4 ohmi pe canal si nu in 2 (respectiv 8ohmi punte si nu 4).
|
as mai avea o intrebare.. cum leg cele 2 difuzoare in paralel ca sa obtin 4 ohmi si cum le conectez la amplif? am inteles ca e ceva de genu + la + si - la - dar nu stiu exact cum..n-am mai legat niciodata..imi cer scuze pentru limitatele mele cunostinte in domeniu
|
Cel mai bine este sa le legi separat. Unul pe un canal in bridge si celalat pe celalat canal in bridge. Ar fi perfect sa ai intrare mono in amplificator ca sa dea in amandoua cu acelasi semnal mai ales daca sunt in aceeasi incinta.
|
ca sa numai deschid alt topic.. ce subwoofer imi recomandati pentru ampliful cu datele tehnice de mai sus !?
eu as opta pentru http://www.***********/produse/Subwo...icker/VCVR122/ ce sfat imi puteti da..? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning