Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Unde Facem Intalnirea de pe 28 ? (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1756-facem-intalnirea-28-topic-inchis.html)

Al3xius 21-08-04 12:21

Unde Facem Intalnirea de pe 28 ? (topic inchis)

Eu zic sa ne hotaram mai repede ca timpul trece ! ....votati si voi sau propuneti alte variante !

Al3xius 22-08-04 15:53

sau mai veniti si voi cu propuneri ceva... :roll:

dupa cum spuneam ... timpul trece ! :roll:

Al3xius 23-08-04 00:53

Azi a fost o vreme super nasoala...daca frig asa si pe 28 ce facem ? ca la terasa nu putem merge in nici un caz ! :roll:

de exemplu in seara asta am fost in club max...ala peste strada de universitate ..si ma gandeam ca acolo ar fi loc de vreo 20...30 de persoane dar am sta mai inghesuititi ...VENITI SI VOI CU PROPUNEEEEEEERIIIIIIIII !!! CA MAI E PUTIN !! :roll: :roll: :roll: :roll:

Mystery kid 23-08-04 05:53

mergeti la ....Rio??? :)

Gabi 23-08-04 12:38

Pana acum, Carlsbergu' are 5 voturi...

Alex: hai sa ne gandim bine, pentru ca poate sa fie cald (=> mergem la o terasa) sau poate sa ploua (=> mergem la un bar).

Terasa cea mai mare e Carlsbergu',dar baru' cel mai mare, care e ?

Al3xius 23-08-04 17:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Pana acum, Carlsbergu' are 5 voturi...

Alex: hai sa ne gandim bine, pentru ca poate sa fie cald (=> mergem la o terasa) sau poate sa ploua (=> mergem la un bar).

Terasa cea mai mare e Carlsbergu',dar baru' cel mai mare, care e ?

pai asta ziceam si eu ... sa ne gandim si in cazu in care e frig ce facem ... ca a inceput sa se strice vremea :cry:

Pai bar mare... RIO :?: :!: ...Matrix (dar acolo e naspa ca stam inghesuiti cum am stat cand a fost intrunirea cu membri de pe #myfriends ... ) ...ar mai fi Pacha :?: ....nush ne mai gandim ...da tre sa ne gandim rpd k trece timpu !

MAI VENITI CU IDEEEEEEEEEIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

cecilia 23-08-04 22:21

un bar e ala de pe garii..... nu shtiu cum se cheama.. fatza in fatza cu el e o terasa cu arteziana shi fosta volga

Gabi 23-08-04 22:25

:lol:
Ala-i Versus, care a cam iesit din discutie :)

g-spott 24-08-04 21:32

Eu zic sa votam o terasa mare ( gen debarcader ) in caz de caldura si un bar in caz de vreme nasoala ... Cu baru' chiar nu am nici cea mai mica idee .... Depide si cati vin acum

EvLSant0S 25-08-04 03:34

Mah :P dar ala in care am fost in noaptea aia nu se pune ? :P kiddin` .. acum stau si ma gandesc si nu e cine stie ce ala .... frumoasa a fost atmosphera acolo ... nu?

g-spott 25-08-04 09:06

Santos tu vorbesti de Lords, nu? ... Dar nu cred ca avem loc acolo .... Sa decida cine trebuie :)

Kitana 25-08-04 12:01

putem merge in genovesse sau in malibu ca e si sus si jos biliard ... kum vretzi voi ... am venit cu idei ...

Al3xius 27-08-04 16:50

ramane DEBARCADERUL right? ...acum rugati-va sa fie vreme frumoasa ca daca nu ....tre sa gasim un bar ...iar eu nu am nici o idee unde am putea incapea toti :roll:

Gabi 27-08-04 16:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
ramane DEBARCADERUL right? ...acum rugati-va sa fie vreme frumoasa ca daca nu ....tre sa gasim un bar ...iar eu nu am nici o idee unde am putea incapea toti :roll:

E cam aiurea la Debarcader. Acum mi-am adus aminte ca de azi, incep Zilele Berii, care vor avea loc in Parc. Deci, Debarcaderul va fi full.

Al3xius 27-08-04 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"

E cam aiurea la Debarcader. Acum mi-am adus aminte ca de azi, incep Zilele Berii, care vor avea loc in Parc. Deci, Debarcaderul va fi full.

zilele berii sunt la hipodrom ...so lumea o sa fie acolo ! si gandeste-te ce caterinca iese :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ca stii ce \"sanatosi\" suntem ... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning