![]() |
Unde Facem Intalnirea de pe 28 ? (topic inchis)
Eu zic sa ne hotaram mai repede ca timpul trece ! ....votati si voi sau propuneti alte variante !
|
sau mai veniti si voi cu propuneri ceva... :roll:
dupa cum spuneam ... timpul trece ! :roll: |
Azi a fost o vreme super nasoala...daca frig asa si pe 28 ce facem ? ca la terasa nu putem merge in nici un caz ! :roll:
de exemplu in seara asta am fost in club max...ala peste strada de universitate ..si ma gandeam ca acolo ar fi loc de vreo 20...30 de persoane dar am sta mai inghesuititi ...VENITI SI VOI CU PROPUNEEEEEEERIIIIIIIII !!! CA MAI E PUTIN !! :roll: :roll: :roll: :roll: |
mergeti la ....Rio??? :)
|
Pana acum, Carlsbergu' are 5 voturi...
Alex: hai sa ne gandim bine, pentru ca poate sa fie cald (=> mergem la o terasa) sau poate sa ploua (=> mergem la un bar). Terasa cea mai mare e Carlsbergu',dar baru' cel mai mare, care e ? |
Re:
Quote:
Pai bar mare... RIO :?: :!: ...Matrix (dar acolo e naspa ca stam inghesuiti cum am stat cand a fost intrunirea cu membri de pe #myfriends ... ) ...ar mai fi Pacha :?: ....nush ne mai gandim ...da tre sa ne gandim rpd k trece timpu ! MAI VENITI CU IDEEEEEEEEEIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! |
un bar e ala de pe garii..... nu shtiu cum se cheama.. fatza in fatza cu el e o terasa cu arteziana shi fosta volga
|
:lol:
Ala-i Versus, care a cam iesit din discutie :) |
Eu zic sa votam o terasa mare ( gen debarcader ) in caz de caldura si un bar in caz de vreme nasoala ... Cu baru' chiar nu am nici cea mai mica idee .... Depide si cati vin acum
|
Mah :P dar ala in care am fost in noaptea aia nu se pune ? :P kiddin` .. acum stau si ma gandesc si nu e cine stie ce ala .... frumoasa a fost atmosphera acolo ... nu?
|
Santos tu vorbesti de Lords, nu? ... Dar nu cred ca avem loc acolo .... Sa decida cine trebuie :)
|
putem merge in genovesse sau in malibu ca e si sus si jos biliard ... kum vretzi voi ... am venit cu idei ...
|
ramane DEBARCADERUL right? ...acum rugati-va sa fie vreme frumoasa ca daca nu ....tre sa gasim un bar ...iar eu nu am nici o idee unde am putea incapea toti :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning