![]() |
dezmembrez seat ibiza 2003
Ibiza 2003 doua usi, climatronic, geamuri electrice, airbagurile sunt sarite, radiatoare neatinse, masina are avariate doar urmatoarele componente:
aripa stanga, telescop, brat, far, spoiler, usa stanga lovita, parbriz, geamul si tapiteria sunt ok si cam atat, restul se poate vinde Masina nu mai are motor si cutie, pt. orice solicitare va astept cu intrebari |
Re: dezmembrez seat ibiza 2003
Sal! Zi-mi si mie daca este in stare buna plasticul acela peste care sunt puse stergatoarele fata prin care se scurge apa. Si daca ai roata de rezerva, ma intereseaza janta din tabla. Si un pret mersi.
! Si inca o intrebare acum am vazut ca ai scaune sport. Zi-mi daca te intereseaza schimb cu ale mele si o diferenta daca sunt in stare buna. |
Quote:
Plasticul este ok o sa-l mai verific iti trimit pm un link cu pozele de pe un alt forum pret 70 de lei, scaunele cred ca le voi pastra pt mine :D nu sunt hotarat sa le dau, daca stau prost cu finantele te anut :-) |
Ok mersi astept o poza si daca este ok ne intalnim si o cumpar. Dar doar daca nu are defect pt ca a mea este crapata putin si vreau s-o schimb. Mersi
|
Quote:
|
roata de rezerva ai?si ce pret
|
Quote:
|
salutare, mecanismele de oglinzi stg+dr, ma intereseaza mai mult triunghiul care sta pe usa mai mult, in ca stare sunt? cati bani? multumesc..
|
Quote:
Oglinzile au fost date, erau electrice nu cu mecanism, te referi la triunghiul care are tweeterele in el? |
Salut,
Ma intereseaza afisasul de clima,daca il mai ai si este in stare buna. astept raspuns!!!! |
Quote:
Te costa 500 de lei, este in stare perfecta |
nuca schimbator ?
|
Quote:
Este, te costa 50 de lei. |
Salut,
Mi l dai cu 100 eur?unde putem sa ne intlnim?s-au cum facem sa ne intlinim? Multumesc!!!! |
Quote:
0728291749 vb. la telefon si rezolvam |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning