![]() |
Plecarea din Bucuresti!
MC'DONALDS MILITARI LANGA METRO
ORA 06:00 28/O8/2004 |
acolo voi fi!!! :wink:
|
Si eu voi fi cu aia crem...o s-o vedeti voi...bate la ochi dreaq :twisted: ...Bai dar parca era plecarea pe la 8 sau 8 si ceva, de ce dracu s-a schimbat?Ca oricum pana acolo faci cateva ore mergand usor si ... Oricum daca e sa nu ma trezesc asa devreme tot ne vedem in Craiova...pa :twisted:
|
pai.... mergi asa devreme , ca sa ai timp dim. sa bei si o cafea , sa ajungi devreme acolo , sa mai vb cu cei din cr.. etc !
|
Florica: SA NU UITI SA-MI DAI UN SEMN DUPA CE TRECETI DE BALS!
|
Pai mah Santos....eu nu cunosc nici un Craiovean dreaq...ce fac...ca tot cu ai mei vorbesc...daca o fi sa mai vorbim si cu aia asta e, dar nu stau sa ma bag in seama cu ei...Bah si 2 ore in plus de somn sunt bune mai ales la mine...Mai vad, ma consult si cu astia care mai merg, cu Micutu si sa vad...Oirucm o sa fie beton acolo :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
Numai bine si... ne vedem sambata! |
:lol: \"aia\" din craiova SUNT TOTI SUEPR BAIETI !!! ai ce sa vb cu ei... nu tre` sa te bagi in seama... o sa fie marfa la intalnire de abia astept. !!!! ink 3 zile si GATA .....
|
\"Aia\" din craiova va asteapta pe TOTI! si nu va fi nevoie sa te bagi cu ei in seama fii sigur de asta ! :wink:
multumim Santos pentru complimente ! si voi(cei pe care ii stiu...) sunteti super de treaba ! :wink: |
\"aia din craiova\" we are coming!!! :lol:
|
Abia astept sa ajungem acolo....pacat ca nu vin si multi din tovarasii mei din Bucuresti ca sa facem panarama...dar oricum o sa fie marfa...Daca nu , cand plec, va dau foc la oras.. :twisted: :twisted: :twisted: Vorbim..:)) hai RAPID ca era sa uit draq.. :twisted:
|
Fratilor vedeti ca o sa vina si eu cu un Vectra gri (B 38 CSG) sa nu ma uitati. Oka :?: :D
|
dac vii acolo pe la 6 fara 10 far 15 o sa fie imposibil sa te uitam
|
Si totodata imposibil sa nu ne vezi :D
|
Mai avem doua locuri libere in Honda Civic a lui Aki.. cine vrea sa mearga si n-are cu ce sa dea un semn de viata...
300 000-350 000/ pers |
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning