![]() |
Bimmerfest Bruxelles,Belgium!!!
Am deschis acest topic,in speranta ca o sa promovez o intalnire de genul celor din tara,macar!:-P
Suntem multi care posedam BMW-uri,unii sunt pe forum deja,pe altii urmand sa-i indrumam Asa ca vreu sa organizam o intalnire ('bimmfest') pe data de 1Mai 2010,sambata,locatia si ora putem sa o stabilim de comun acord(chiar si data daca e cazul!) PS propun sa ne intalnim in parcarea din 'Piata Clemenceau',sau altfel zis,la 'Piata 2 boi' cum o numesc romanii,ca acolo am card de intrare,gratuit! Lucrez la hala de carne,pt mai multe detalii,contactati-ma acolo!(lucrez si in weekend!)nr 34!! Astept opiniile voastre si prezenta,sper! Cine vine va profita de o 'cinste' din partea mea! Parol d'onor!!! |
Re: Bimmerfest Bruxelles,Belgium!!!
Nu cred sincer ca este cea mai inspirata zi aleasa pt un b fest, pentru simplul fapt ca multi vor prefera sa plece la mare de 1 mai.... oricum multa bafta iti doresc...
|
Quote:
|
Quote:
Oricum am mentionat faptul ca fac o 'cinste'!in plus,noi,'capsunarii',cum ne numesc unii,ne putem duce oricand la mare,la fel cum putem si muncii,oricand in weekend:-P Acuma o sa vad cati dintre cei care inca nu s-au anuntat,atat aici cat si pe alte forumuri de specialitate,o sa vina! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning