![]() |
Dacia Logan de curse
11 Attachment(s)
De vanzare Logan de cupa 1.6 benzină 120 CP
- geamuri electrice - inchidere centralizata - volan sparco - scaune recaro - jante ATS - suspensii sport reglabile - eleron omologat spate - electronică preparată 7200 rot /min Tel.: 0728311824 Prețul este negociabil. Anunțul este pentru o cunostință, din păcate nu am preț , o sa īl aflu īn cāteva zile. Nu știu dacă accepta variante, pentru orice informații apelați la numărul de telefon menționat. |
Re: Dacia Logan de curse
Salut,
Pret, km, masina vad ca nu are rollbar pe ea.....este o copie a unei masini de curse :) |
Mentionez inca o data...
Quote:
P.S.: rog moderatorii sa nu stearga si postul acesta ca sa evitam pe viitor alte discutii fara rost. poate fi considerat UP...........regulamentar |
SorinT stie despre ce vorbeste!!! Stie f bine ce inseamna o masina de curse!!! Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine ...
TwentyOne, mai documenteaza-te ce inseamna o masina de curse ;) Spor la vanzare... masina arata bine. |
Eu nu stiu ce inseamna o masina de curse ;), ..dar vad ca deja voi ati vorbit cu proprietarul masinii si deja ii stiti istoria..de asta postati asa de zor...
|
Daca pana la ora 20:00 nu afisezi un pret de vanzare, anuntul se inchide.
|
Pret 7000 euro - negociabil, an 2004
Accepta si unele schimburi, detalii DOAR la telefon. |
Se poate inchide pana clarific situatia. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning