![]() |
Opel Calibra Turbo
1 Attachment(s)
Salutare
Mi-am luat un opel calibra turbo de la un bun prieten din Craiova- Radu. Masina este din 91 cu motorul din 97. Ca modificari: - intercooler f mare, montat in fatza, de Iveco - BOV de la Bailey Motorsport - suspensie sport - pompa de benzina racing, bosch , mult mai mare - bujii iridium, 4 elctrozi, clasa de caldura R 5 - evacuare cap coada Borla, directa, diametrul interior 63 mm - ceasuri Auto Gauge de boost si de amestec sonda lambda - cutie F28 6 trepte, cu adaptare pentru punte fatza 2WD - jante pe 17 \" - chit spoilere si praguri Riegger originale!!! - vopsea negru perlat - discuri de frana fatza ATE -uri cu elipse Merge ft bine dar din pacate imi intrerupe pe la 4500 Rpm.Sper sa o rezolv duminica si sa nu mai am probleme. |
Re: Opel Calibra Turbo
Felicitari dragule sa o STAPANESTI sanatos :) este super masinuta
|
Quote:
|
Multumesc din suflet baieti!
Sper sa ma bucur de ea si sa nu am belele cu ea. Masina cu numere de GL e a lui TES-u un preten bun de-al nostru care abia si-a montat un LET pe ea. Quote:
|
tradatorule....la mine pe site n-ai pus masina ...sunteti niste tradatori!! ilie ma face de rahat ca nu l-am cinstit....huuuuuua
|
Frumoasa masinutza!!! S-o "stapanesti" sanatos! :D
|
multumesc.
mai este de munca la ea dar cand iti place ceva nu mai conteaza. Quote:
|
ce mai vrei sa pui pe ea ? da-ne ceva detalii ... si mie imi place calibra... insa majoritatea care se afla in tara sunt forjate rau la motor... dar dak zici k motorul e din `97 ink e bine... s-o stapanesti sanatos.. shi cat mai multi km cu ea.. :)
|
Asta este LKV-ul nu?!Arata misto masina,dar ce are sub capota este cel mai important:) Sper k ai reusit sa remediezi toate problemele ce le avea!Sanatate si numai bine :) !
|
LKV-ul este.
Am reusit sa ii pun Chipu-ul de la EDS MotorSport si sa rezolv intreruperea respectiva. Mai sunt mici reglaje in ceea ce priveste presiunea la turbina dar e ok acum.In iunie imi vine si regulatorul de benzina si atunci o sa mearga si mai bine. |
Care era treaba cu intreruperile la 4500rpm???Am si eu aceeasi problema si calculatorul zice ca e sonda Lambda dusa.....
|
Quote:
GTA e aprins beculetul galben cu motorul ? |
Imi intrerupea pt ca imi citea calc ca am presiune prea mare in turbina.
s-a rezolvat prin punerea unui calculator cu chip de la EDS motorsport. merge ft bine acum. Quote:
|
Quote:
Check-Engine-ul se aprinde pe la 4000-4500RPM dar nu ramane aprins ............. |
Pai ar trebui sa o pui pe o diagnoza sau sa citesti tu codul de eroare!
Da-mi un telefon si iti explic cum sa faci! 0723 781 296 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning