![]() |
E90 style
3 Attachment(s)
Bmw 330xd 2006
Un proiect anduox si mke. M-pack Shadow line Jante M6 originale Suspensie h&r reglabila Bara fata modificata de ghetto tuning (www.ghettotuning.ro) Portbagaj csl facut de ghetto tuning Difuzor bmw performance Evacuare 335 Aripi spate evazate de traian E 30 S O W Faruri modificate de tea Vopsea …(soon) doar un mic preview |
Re: E90 style
frumusica. sa ne pui si noua mai multe poze.
|
masina e pregatita de vopsitorie. imediat ce va fi gata mergem la poze.
|
ce culoare?
Cumva masina asta pe leasing avea acum 2 3 ani un KIT,parca ac schnitzer sau hamann? |
Un proiect unic, la fel cum va fi si culoarea, ca de obicei Andu ne face numai surprize frumoase. Felicitari:rolleyes2
|
da care e problema ca masina ar fi in leasing ?
|
Quote:
|
Quote:
On: Frumos proiect... felicitari Andu & MKE . |
si andu a intrebat nu a dat cu paru :)) :P
proiectul avanseaza... in curand vor reveni cu niste poze mai deosebite.. ;) :D |
Destul de rar un proiect de genul asta. Am sa il urmaresc pana la sfarist sa vad ce a iesit nu de alta dar e un proiect frumos si promitator. Bafta in continuare.
|
1 Attachment(s)
o poza de la vopsitorie...:arrow:
|
Frumoasa masina, frumos si proiectul, sunt curios cum o sa arate la final. O singura intrebare am: de ce x? :-P
|
e masina lui andu de zi cu zi...(inclusiv iarna),pt spate...are alte jucarii mult mai potente :D si dupa parerea mea x-u de la bmw e unul dintre cele mai tari sisteme de tractiune..
|
Am o intrebare
mai sus scrie" un proiect realizat de anduaox si MKE " ati cumparat masina in comun sau cum adica? Daca nu e vreo problema,intrebarea. |
Bravo, imi place..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:06. |
- Copyright 2026 4Tuning