![]() |
turbina sau cip
ma ajuta si pe mine cineva
credeti k la un motor de 1400 se poate pune o turbina si bineinteles dak motoru rezista |
Re: turbina sau cip
se poate orice...bani sa ai....
de rezistat rezista, dar, cu cat il modifici mai tare, cu atat scade fiabilitatea |
La motoarele mici eu as pune cip deoarece la o turbina te mananca palma sa maresti presiunea iar internele nu pot rezista mai ales ca unele nu sunt facute sa suporte turbina . Un cip si un soft bine facut cred ca ar fi perfect + ca nu costa la fel ca o turbina . Dar daca ai bani sa schimbi si internele ar fi bine venita si o turbina plus ca sunetul produs este incredibil
|
Din cip o sa scoti maxim 3-4 cai .... iar ca sa ii pui turbina eu zic ca nu se merita....nu poti sa scoti mare lucru din 1.4 ,sau poti dar o sa te coste extrem de mult .Bafta
|
Quote:
Daca vrei sa obtii ceva din motorul ala fara sa arunci banii pe geam, iti recomand un kit de admisie, o evacuare (nu doar finala), o alezare de chiulasa etc. Nici asa nu obtii efecte neasteptate, dar se va simtit bine diferenta. Asta daca motorul este in 16v. Daca este un 1.4 8v chiar nu merita niciun fel de investitie. |
Quote:
oltcit 1300cc.....61,5cai....+turbo(boost 0,6bari)=100cai la roata interne stock. |
Quote:
Nu orice motor se preteaza sau merita sa-i faci modificari. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning