![]() |
VW Golf III, galben
5 Attachment(s)
Golf 3 Fabricatie 1994
Capacitate: 1400cm3 + Cip Germania 90CP Trapa Electrica Alarama + Inchidere Servo Directie Airbag Sofer + PASAGER Mp3 Panasonic + 8 Difuzoare + Filtre Audio Interior GTI Complet Faruri Golf IV Hella Semnale + Proiectoare Hella Smoked Suspensie Sport (Arc + Amortizor) KONI Jante RH 4x9J 16 -- 205-45-16 Profil Vara "V" Distantiere Spate + Fata Omologate TUV Capota BadBoy Look -- JOM (Nu este sudat) Capota este Intreaga! Evacuare Sport Completa REMUS (Catalizator Prezent pe Masina , Fara Probleme la RAR) Folie Spate Germania Omologata TUV Filtru K&N - IN CUTIA ORIGINALA (nu este Conic) + Traseu Metalic Bonrath Km: 140.000 Real Un singur PROPRIETAR Recent Schimbat: Ulei MOBIL 10W40- S -FullSintetic Filtru Ulei Filtru Benzina Placute Frana Kit Distributie Adusa Personal!Numere Provizorii 60Zile! Taxa Poluare: 300E CU DEPRECIERE RAR Conform: EURO 2 Vizibila: PLOIESTI-Prahova PRET:2600 EURO Usor Negociabil! !!!!NU DORESC NICI UN FEL DE VARIANTE!!!! Tel: 0721.39.38.46 Dragos |
Re: VW Golf III, galben
imi cer scuze pentru intrebare....nu e cu rautate dar de unde stii ca are 90 cai ? e un motor aspirat si nu cred ca din chip ai castigat mai mult de 5 cai...si un ultim pret cam care ar fi ? a vazut un prieten anuntul si ar fi interesat...stima
|
nu ma deranjeaza sa va dau toate detaliile telefonic....CP,Ultim pret si tot ce mai aveti de intrebat.Multumesc.
|
Valabil..!!!
|
negociabil!!
|
Masina are RAR saptamana aceasta si cu putina alergatura si INMATRICULATA!Pretul Masinii Inmatriculate este de 2900euro!NEG
-Bara Fata Intra si ea la Vopsit! |
RAR Fara probleme , toate actele gata,taxa de poluare achitata,in curand se inmatriculeaza
ITP 2012 Asigurare 6 luni + rovinieta 1an o masina care necesita decat bani de benzina si un nou proprietar |
Masina a Fost Inmatriculata Permanent In RO !
Am sa revin cu Poze Noi Spre weekend! O Masina Fara Probleme Tehnice , Fara Probleme In Acte! Pret:2900euro USOR Negociabil!! 0721393846 |
asteptam poze.. si da mi si mie un pm cand bagi .. STIMA
|
6 Attachment(s)
Poze de Actualitate!!!---------> Valabil!
|
Valabil...Masina Sta In Fata Blocului......Asteapta un nou proprietar!!Mai iese asa la....."plimbarea de seara"
|
Muaaa....ce golf Frumos.......
|
In cautare de nou proprietar!pret negociabil!
|
Valabil!!!
|
up o masina frumoasa...LA CARE NU DORESC VARIANTE
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning