![]() |
E60 - 535d
9 Attachment(s)
de curant am achizitionat un 535d si vreau sa va dati niste pareri desre masina,daca va place,daca sunt ceva probleme cu aceasta masina.
modificarile ce vreau sa pun sunt niste jante black chrome niste oglinzi de m5,difuzor din carbon cu iesit pt 4 tobe eleron din carbon si distantiere. voi ce parere aveti? |
Re: BMW e60 535d
eventual daca stiti voi evetuali vanzatori de piese de tuning daca aveti de vanzare jante sau oglinzi,etc.
ce m'ar mai interesa ft tare ar fi folii pt faruri sa le dau o tenta de negru daca are cineva asa ceva si daca mai stiti ceva modificari de bun gust... |
Re: E60 - 535d
Foarte frumoasa negresa :D Sa ai parte de ea si spor la modificari
|
daca iti iei alte jante fa-mi un pret pt acestea daca sunt de vanzare te rog . ms
|
pai le vand.nici nu stiu sa iti zic cum sunt pe piata.si dau doar jantele fara cauciucuri.id-ul meu este [email protected] sau 0745131935
daca vrei sa vb mai multe ma gasesti.eu o sa le dau ca nu am ce face cu astea apoi ca de iarna am pe 17 |
cam pe la 1000 euro negociabil le dau ca nu au zgarieturi si o fost pe masina 4 luni ca le'o luat azi vara si o avut acuma alea de iarna.ma cauti daca te intereseaza
|
masina are pachet M complet de fabrica.jante M, suspensie M, directie M, aerodinamic M.deci jantele is originale de bmw si au fost schimbate recent pe casco ca fostu proprietar nu io placut ca una era zgariata si le'o schimbat toate
|
Arata masina foarte bine si cu astea,de ce vrei sa le schimbi?
|
pai vreau sa pun jante baracuda black chrome si sa il fac tot negru mat
ca atunci el o sa fie negru mat si jantele o sa deie bine cu foliile de pe geamuri.oricum jantele astea mult mai bine arata in realitate decat in poze |
foarte frumoasa masina.un sfat nu-l fa negru mat!folie pentru faruri am inteles ca gasesti pe ebay speciale pentru e60.daca tot o faci neagra fai un interior alb sau crem deschis si o sa fie perfecta.
|
deci masina ii tot M.inclusiv directia merge o sg tura nu o tura jumate.acuma cu interioru sar putea daca il fac il fac alb.in primu rand vreau sa pun difuzoru spate de carbon si sa ii scot 4 tobe
|
m'am gandit si sa o vopsesc alb perlat cu plafonul negrusi folii si jante black chrome
|
cum sa schimbi jantele astea:) care sunt prea tari:) pastreaza-le:) ai o masina foarte frumoasa:);)
|
multumesc foarte frumos.vreau sa o fac printre cele mai frumoase 5-eruri din tara.acuma mam uitat pe ebay si jantele astea fara cauciucuri is 1680 de euro si cu tot cu cauciucuri 2400.ma mai gandesc daca le dau deocamdata:D
|
Eu ti-am zis ca sutn foarte misto....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning