![]() |
cursa pe 21-05 la bt ??
care stie mai e cursa pe 21 in poligon la bt ?? Ramanem dupa cursa sa ne cunoastem ?? sa mai vb !! Eu particip daca sa tzine am sustinatori ? vreau sa fhiu aplaudat la urma :twisted: am volan sport asha ca rup tot :P 8)
|
Re: cursa pe 21-05 la bt ??
cum am mai zis eu am auzit ca , cursa e pe 20 si ca ar putea sa se amane voi reveni cu informatii despre cursa daca se tine sau daca nu !
oricum toti cei int sa ramane dupa cursa sa ne cunoastem mai bine |
Quote:
si inca ceva daca vrei un loc pe podium rupe tot baga-ti **** ion masina sper ca nu faci si tu ca unii care vin al cursa sa arate ca au masina :) |
Sa speram ca se va tine cursa week-endul asta.
Toti cei din BT ii rog sa ramana la urma, poate mergem la o terasa sa ne cunoastem. Lucyfer, daca vei participa vei avea aplauze, poze, filme si tot ce vrei :D Ca doar vin eu cu tnd--team pregatiti de fotografiat + filmat :D |
sper ca nu faci si tu ca unii care vin al cursa sa arate ca au masina :)[/QUOTE]
poi ce sa arat cha am dacie ... am calitzatzi asha ca nu tre sa rup mashina fentez sistemul .. :twisted: |
Quote:
nu m-am referit sa nu mergi ca femeia sa iti admire astia masina sa dai tot :) |
pune niste poze cu bestia ta sa vedem cum arata :)
|
aici sunt poze chu bestia ... "inauntru`i leopardu .. shi pe`afara vopsit gardu ... https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/16434-dacia-mea-2002-berlina.html
|
deacuma stiu 13-cyp tuning :)
|
deci se tine ceva pe 21 sau...doar vb in vant?
|
Nu stim sigur. Nu e inca nimic oficial. Daca aflam ceva spunem aici.
PS: Bine ai venit! :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning