![]() |
Hall of Fame
acest topic este pt a felicita membri csr pt realizarile lor la curse fie ele linii ,indemanare ,vtm sau altele
|
Re: Hall of Fame
sa incepem prin a felicita participantii probei de vtm -Cupa AUTOFYG
LOCUL 1 LA GRUPA A2 -MIHAI AUDI A4 Grupa Subaru LOCUL 1 BOGDAN CASIAN -SUBARU IMPREZA la acelasi timp Bogdan --- Subaru Impreza (new member) |
avem si castigatorii de anul trecut la ko racing a1 -zander locul 1
a2 doru locul 1 zander anul trecut a castigat la oradea locul 1 la show and shine cu r9 |
Quote:
|
Congrats....sa nu uitam de gefu...care totusi a obtinut un loc onorabil la aeroport ultima data
|
Locul 1 Lui Laju La Db Drag La Oradea International Tuining Show
Si Felicitari Pt Doru , zanderu ,Kydd , nuiu , gangsta pt. participare La Curse!!! |
si felicitari si mie ca am ramas fara baterie la camera si am putut sa filmez tot :|
PIRI vezi ca esti offtopic |
Mersi,mersi...sper ca data viitoare...sa scot mai mult...sa rezolv problema curentului(lipsei lui)...refacem incinta...si vedem...poate,poate sarim de recordul de 145.6 ...
|
Felicitari Tuturor Pentru Toate Realizarile Si Bafta In Continuare
|
2 Attachment(s)
Cupa Romstal Dej, concurs de indemanare
Loc 1 Clasa 2.0, loc 2 general Mihai Lacatus Audi A4- 2.51.8 Loc 2 Clasa 1.4, loc 3 general Cosma Vlad Dacia 1300- 2.51.9 Loc 3 Clasa 1.8 Dinu Dumitrascu Audi 80- 2.54.7 CSR locul 1 la echipe! |
congrats:)
|
Pacat Am Vrut Sa Vin Dar O Intervenit Ceva Si Nu Am Putut Veni Orcum O Sa Vad Poate O Facut Careva De Pe Aici Ceva Poze Si O Sa Le Postez Daca Sunt
FELICITARI PENTRU PREMIU |
Etapa A 2 A Ko Racing . Ca De Obicei Csr In Top
A 2 Locul 1 Nuiu locul 2 new member renault 11 1,4turbo -dan Locul 3 Bobu(oficial In Csr - Nuiu I-a Dat Botezul) A 3 Locul 1 Doru Alfa 156 Locul 2 Ionut(juj) Brixs Chiptuning Si Sa Nu Uitam De Lacer Evo Care A Facut Show,gangsta Care A Terminat Niste Cauciucuri Cu Cerculete,oly Etc |
Quote:
|
felicitari tuturor!!!
imi pare rau ca nu am ajuns si eu pe acolo dar oboseala si-a spus cuvantul |
All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2025 4Tuning