![]() |
VAND/SCHIMB KICKER L5!
1 Attachment(s)
Vand sau schimb kicker solo baric L5 cu 2 boxe de 150 rms,de preferintza ovale dar merg si restul minim 16.5 cm.Pret cash 450 ron cu incinta bass reflex 50 litri facuta dupa cea originala kicker,sau 350 ron doar difu.
difuzor subwoofer 12" dimensiuni difuzor: 30 x 30cm impedanta: 2 bobine x 2 ohmi putere RMS: 600W (300W / bobina) putere Max: 1200W raspuns in frecventa: 20Hz - 100Hz sensibilitate: 88.9dB Se ofera proba,se aude fff tare daca ai destul curent sa ii dai.Asta este si motivul pt care il schimb,nu am baterie pt 750 wati cat are statia de pe el. Contact: 0724247894 |
Re: VAND/SCHIMB KICKER L5!
Incinta nu este mochetata este vopsita cu spray negru...
|
Daca era 2x4 ohmi era al meu, eu am nevoie de 2ohmi pt statie pt ca nu este stabila intr-un ohm. Succes la vanzare am auzit un difuzor asemenea si isi merita toti banii.
|
Chiar nu am curent sa ii dau.la inceput dupa 2 ore de mers cu bateria incarcata imi rupe dintii si am un jeg de HU nare nici o treaba.....plus ca incinta ca litraj este o rusine pt diful asta are vreo 50 litri lui ii trebuies 92l.
|
350 cu tot?nu te supara dar atata am!
|
Quote:
|
Hai ca am sa fac o oferta bomba.350 ron...daca nu il ia nimeni il arunc in foc.daca indrazneste vreunul sa negocieze pretul asta sa se pregateasca de cearta!!
Asta pt ca sa ars statia din prostia unui tovaras mai neavenit. si un alt nr de tel 0763988054 |
Quote:
|
cat ii dai atat duce.JBL nu au difuri de 250 rms.statia ta este probabil 75.4 GTO 284x2 rms la 4 ohmi,si difurile sa aiba la 100-150 rms asta in cazul in care sunt seria T6915 limited.Si alea duc 150 rms dar pana la 290 e cale lunga sa le ajunga :))
|
uppppp..
|
Bei da nici la banii astia nu vrea nimeni ce dreaq ca nui magnat si daca lar auzi cineva ar stti ce zic ...350 ron ultimul pret azi plec asa....ploiesti ,buzau deci care esti de acolo il predau personal numa sa sunati pana la 17:00 ca atunci plec deci vil aduc la nas.
|
Bump...it up
|
uoppppsiii daisyy...
|
sus.....
|
salut te intereseaza un hifonics zeus 450W rms 4 ohmi band pass ?astept raspuns o zii buna
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning