![]() |
cat costa?
am dus masina la "mecanic" i`am zis ca sa`mi desfaca motorul sa vada daca trebuie sa ii dau un set motor sau segmenti. cei 2 baieti mi`au desfacut tot motorul bucati, mi`au dat arborele cotit in mana sa`l duc la rectificat, am cumparat 5L de benzina sa poata spala motorul, am luat segmenti si ce au mai cerut ei....dupa care am intrebat cat o sa ma coste....si eu au zis ca numai 150 euro`....binenteles ca eu am ramas masca..:shock: intrebarea mea este ca merita atatia bani treaba ce o fac ei sau ma iau la misto`....
|
Re: cat costa?
Pai este vina ta ca nu ai stabilit de la inceput "ce" si "cum".
Cu meseriasul trebuie sa te intelegi de la inceput, altfel te poate "rupe" de bani. Avand in vedere ca ei nu pun nicio piesa la motorul ala si pe tine te-au trimis, ba dupa benzina, ba sa rectifici arborele cotit, ar cam trebui sa iti dai si tu seama ce fel de oameni sunt. Stii tu, de obicei cand manopera este ieftina, pui si tu mana la lucru, adica ajuti cu una-alta (cum faci tu acum). Tie iti cere si banu' si nici nu par profesionisti. |
eu am facut motorul acum vreo 2 luni jumate..bine..am schimbat absolut totul...rectificat chiuloasa etc etc.....fix 18 mil 500..deci..la tn e bn la 150 e..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:02. |
- Copyright 2026 4Tuning