![]() |
E36 - candy :P
8 Attachment(s)
pun si eu niste poze (new look) cu motanul meu 316 :P astept pareri si sugestii
|
Re: E36 - candy :P
ingrijita masina////dar ia sata mai bine cu niste jante...o suspensie sport....nasu ala vopsit negru.....
cam ce ai de gand sa modifici la ea???? bft cu masina....si spor la treaba am un interior reacaro impecabil.la 10 mil daca te intereseaza...imi lasi un pm..sau ma gasesti pe messs...madalin_spania |
frumoasa masina,ce ai de gand cu ea ?
i-ar sta bine cu nasu negru,barile vopsite in culoarea masinii,o suspensie si niste jante.ceva poze cu interiorul? |
Frumoasa pisica... roaga pe cineva sa iti faca un vt cu barile in culoarea masini ... asa k sa iti faci o idee:D
|
o sa imi fac o idee si de vospit barile , jantele urmeaza ... e greu cu alesul .. caut ceva pe 17, tin sa precizez ca masina o vreau cat mai stock.. si cat mai oem :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
daca te intereseaza imi lasi un pm sau pe mess,,madalin_spania....pretul este 250 euro....sunt jantele din poza care am puso... |
4 Attachment(s)
update
|
Foarte frumoase jantele ! incearca sa vopsesti pragurile + buza fata/spate in culoarea masinii ! o sa arate mult mai bine!
|
nu are rost sa le vopsesc .... astept sa fac rost de kitul original de m3 care o sa fie culoarea masinii... ms pt parere :D
|
am inteles!
mai bine asa ;) Bafta! |
Quote:
|
caut sa pun totul original de M (no fake , no replica )... sper ca pana in iunie la inceput sa fie gata
|
Nimic nou ?!?
|
urmeaza saptamana viitoare :D update-ul
|
frumoasa mashina, spor la treaba cu ea....ai incercat sa vezi cum da pachetu original luxury? creca o sa vina perfect cu culoarea mashinii, tzin sa precizez ca pachetul luxury este original si a fost pus pe m3.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning