![]() |
E46 - By Snacks
9 Attachment(s)
A venit timpul sa imi prezint si eu masinutza.
BMW E46 320d 136cp din 99 luat personal din belgia Ca dotari are Clima ,gemuri fata electrice,scaune sport incalzite,pilot automat,faruri si oglinzi electrice,ASC,4 airbaguri,webasto(inca nu iam dat de cap) cam atata cred... Ca imbunatatiri are suspensie sport,trimuri interior carbon,stopuri de facelift. Lam luat in stare destul de buna(nu impecabila) 236.000 km reali,service facut numai la bmw,sunt multumit de masina nu am avut surprize neplacute Am pus si poze cum arata cand lam luat. Vor veni si modificariile (am multe in cap) |
Re: BMW E46 By Snacks
Prima oara iam pus la punct partea mecanica,frane,ulei,lichide,suspensi motor.
Modificari aduse: -DVD 1 din -2 difuzoare Mac Audio 160w -Subwoofer Raveland 300w(vreau sa pun ceva mai puternic) -Bara Fata M -Angel eyes CCFL -Jante pe 17" Rh Zw3 care inca nu leam pus sus si in graba nu cred k o sa reusesc(cea mai mare tzapa care am luato,omul zicea ca arata super dar can leam primit...defapt au fost praf) jantele leam dus la vopsit si vreau sa le iau buze noi pe fata 8,5j si spate 10j Modificari ce vor urma: -geamuri fumuri -capota bad boy look -ceas plasma bord -semnale smoke -stopuri pe led -pleoapa luneta -etc |
nice work pana acum .. cat te-a costat dvd-ul ? + rama de la clima si manopera unde l-ai pus
|
nu am avut nevoie de rama de la clima numai de rama adaptoare pt cd-player,ii dvd cu ecran retractabil (cat un mp3 player) si de montat lam montat eu,cam tot ce pun pe masina imi place sa pun eu dak pot. eu am avut navigatie originala 16:9 pe masina dar nu imi mergea ca nu aveam mk4 si am vanduto
am uitat,dvd-ul ma costat 200 de euro nou |
Quote:
|
Re: E46 - By Snacks
Frumoasa .. Bafta la modificari ;)
|
frumoasa....sa o satapanesti sanatos ...fara incidente neplacute...:D:D
sunt curios..cum o sa dea cu jantele...RH:D |
mersi fain,la jante mai am de lucru dar sper sa le pun pana la vara.cand va fi vreme faina mai revin cu ceva poze. Drum intins la toti!
|
3 Attachment(s)
2 poze mai noi,cu spoilerul si angel eyes(miam pus pe rosu pe ca toti au alb sau galben oem si am vrut sa fie ceva diferit) cam urate pozele ca era vreme naspa,sa vin vreme faina si fac poze calumea
|
frumos, cat mai multi km fara incidente
app din ce zona a belgiei l-ai luat? |
de la marginea bruxelului,mersi
|
salut , pune mai multe poze te rog sa vad cum da cu bara , am si eu aceias bara si sa vad daca mi o pun. si o poza cu interiorul ei te rog daca ai.
|
nu am mai multe poze cu bara dar o sa fac mai tirziu si le pun,cu interiorul ei nu am.
|
6 Attachment(s)
am mai facut ceva poze sper sa te ajute:D
|
frumoasa si ingrijita masina.pune-i volan de e46 ca arata urat cu asta.numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning