![]() |
Fetele frumoase din sm
am deschis acest thread pt ...... sa vada lumea fetele noastre din sm.rog k sa nu puneti poze indecente, poze luate dp net si poze xxx!!!!!puteti pune poze cu prietene, ex-prietene, amice, sore si surioare , colege....absolut tot in domeniu fete si femei!!!
off-topicurile nu-s acceptate nici aici!!! |
Re: Fetele frumoase din sm
deci...... 3 . 2 . 1 run!!!
|
haideti mah!!!
|
pai...ar cam trebui sa spargi tu gheata...k tu esti cu ideea :)
|
vrei sa zici...k ar trebui sa facem poze la fete de pe strada si sa le punem pe site? :))...mai bine le iei de pe hi5 poze de la satmarence si umplem site-ul...oricum am eu o arhiva grasa...dar nu pun k cine sti ce or zice...cred k ma intelegi...;)
|
cu grija :D...:P...este acolo ceva grup Satu Mare...incearca acolo...dak nu in network...sau intra la unu din sm...si prin prietenii lui...te uiti la fiecare :D...intra la mine si vezi...alege de acolo :P...
|
amica ha? noroc k nu o cheama naty :P...coincidenta...k si mie mi amica :)...sau makr ne cunoastem :)...
|
mda ... ii de pe la emi ... ce vrei ... :)
cum sa nu o stii ... |
:D :D :D
haideti mah si voi cu ceva poze! k sun fete frumoase in sm. |
vad k nimeni nu vreau sa puna poze cu fete din sm :(
dak nu puneti sapt asta am sa inchid thread-ul asta :(( |
eu zic sa nu-l inchizi...
poate pana la urma o sa apara poze ... |
bine mah da atunci bagati poze .eu is om cu obligatii(femeie) si nu ma pot holba p strada dupa fiekre pwizd si sa le fac poze :( k nu-i frumos si nici sanatos :P
|
eu acuma is fara obligatzii ... da` n-am cu ce ..
nici aparat foto .. nici tel cu camera ... deci ... :( |
Mah juana,daca tot ai deschis site-ul asta atunci pune tu primu o poza cu prietena ta si dupa aia pun si eu:)da eu zic ca ii prostie sa mergi pe strada si sa faci poze la fete si sa le pui pe net....sunt destule bunoace prin oras,le-ai vazut si ai plecat mai departe ca nu ai ce sa faci mai ales si cu prietena,doamne feri sa afle ca imi rupe ceva sau pe irc mai sunt......
|
Adevarat grait :). Ciudat ca nu apare nici o poza pe aici ca aici https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html topicul are peste 200 pagini :).
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning