Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   opel tigra sau dacia logan (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/17387-opel-tigra-dacia-logan.html)

roby18 14-05-06 21:48

opel tigra sau dacia logan

voi pe care ati alegeo si dece

mertan 15-05-06 16:34

Re: opel tigra sau dacia logan

depinde ce ai face cu masina... daca reu una pe familie itzi iei logan. oricum opelul are raport calitate pretz cam bun. piesele sunt cam rare pt tigra. dar sunt bune. ash alege un opel tigra.

teddy 15-05-06 16:54

nici o varianta corecta

Lukian_XXX 15-05-06 16:54

as alege logan pt ca e o masina noua nu una second-hand unde risti sa se strice foarte repede datorita varstei si km.
o masina noua e mult mai buna pt ca nu tre sa bagi o gramada de bani in ia.
tigra ingrijita o a gasesti da foarte rar si tot tre sa bagi bani si in aia!!!!

e alegerea ta !!!

roby18 15-05-06 17:37

Quote:

Originally Posted by teddy
nici o varianta corecta

zimi tu o masina mai buna

mihai88 15-05-06 17:54

aleg loganul ptr ca e mult mai nou ca tigra....mult:D
e mai spatioasa
+ca am performantele unei masini noi si nu una sh indiferent de stare in care e ca oricum dupa cativa ani tot apare rugina,motoru e imposibil sa nu aiba o buba ceva
+ca la tigra nu imi place designu

sa tii cont si de datele tehnice....

mertan 15-05-06 18:33

logan e masina noua... aveti dreptate... si plus de asta ai si garantie la ea.

Eugen_TL 15-05-06 18:45

CLAR: golanu' DC? simplu:noua,garantie,mare,motor bun.... / tigra:pe undeva are sigur rugina,la motor ceva sigur buba,km f multi,mica..

13RvR 15-05-06 18:54

OPEL Tigra - design sport, motor fiabil, confort (scaune fata)
Logan - design tip "cutie", consum mare, confort 0, pret intretinere ridicat, performante motor sub Tigra (si de garantie chiar o sa ai nevoie)

Eu as alege Opel Tigra

Eugen_TL 15-05-06 18:59

looool! consum mare logan? ti se pare...sincer si f sigur iti spun! performante mai mici ca tigra,,,iar ti se pare! intereseaza-te cat consuma o tigra si cat consuma un logan in regim de mers normal,atat afara cat si oras ! iar de confort sa nu mai vb logan e peste tigra;) ....motoarele de logan peste tigra sunt...in primul rand ce an de productie au,tehnologii vechi pe tigra...sunt multe aspecte si pot spune ca logan iese lejer in fata la tigra la multe

Cosmin255 15-05-06 19:09

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
OPEL Tigra - design sport, motor fiabil, confort (scaune fata)
Logan - design tip "cutie", consum mare, confort 0, pret intretinere ridicat, performante motor sub Tigra (si de garantie chiar o sa ai nevoie)

Eu as alege Opel Tigra

La ce motor are Logan consum mare?vino cu date concrete , confort 0? Am mers si cu Tigra si cu Logan (modelul full , imi scapa acum numele , de 1.6) si am fost placut surprins de interiorul loganului , care mi s-a parut a fi un pas in fata peste generatiile precedente ale daciei (Vezi solenza) , nici in tigra nu am stat rau desi am 1.87 inaltime...Despre consum ce sa spun , Tigra aceea de 1.6 cu care am mers a scos undeva spre 14-15 consum in oras,in regim de mers nu foarte sport ( sport cam 18)

Si de garantie poti avea mare nevoie...

Si inca ceva daca nu vorbim de tigra twintop atunci nu exista dieselar
Votat Logan

The_Mask 15-05-06 19:13

Depinde ce vrei o cutie de chibrituri sau un dulap;)

Tigra depasita d.p.d.v al tehnologiei, iar loganu chiar daca este o masina de ultima generatie pentru mine = 0:>

Personal aleg Tigra.

13RvR 15-05-06 19:17

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
looool! consum mare logan? ti se pare...sincer si f sigur iti spun! performante mai mici ca tigra,,,iar ti se pare! intereseaza-te cat consuma o tigra si cat consuma un logan in regim de mers normal,atat afara cat si oras ! iar de confort sa nu mai vb logan e peste tigra;) ....motoarele de logan peste tigra sunt...in primul rand ce an de productie au,tehnologii vechi pe tigra...sunt multe aspecte si pot spune ca logan iese lejer in fata la tigra la multe

lool cum ar veni ;) (la cate Tigra si Logan ai condus..... )
eu zic sa-ti spui doar parerea fara sa te iei de a mea ;)

Eugen_TL 15-05-06 19:30

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
lool cum ar veni ;) (la cate Tigra si Logan ai condus..... )
eu zic sa-ti spui doar parerea fara sa te iei de a mea ;)

nu m-am luat de tine omule! :) nu ma iau de lume doar te-am contrazis atata tot si te-as intreba : cat consuma o tigra si un logan(fa comparatie si ai sa vezi ca tigra consuma ceva mai mult) ...apoi la confort( la capitolul asta intra multe:tinuta de drum,scaune,loc la picioare,.... deci in logan ai confort mai mare ca in tigra) iar la performante intradevar poate tigra la demaraj ar avea un+ dar loganul pe ansamblu o face.... vorbesc din date sigure nu ce am auzit sa stii;)

Spark 15-05-06 20:01

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
nu m-am luat de tine omule! :) nu ma iau de lume doar te-am contrazis atata tot si te-as intreba : cat consuma o tigra si un logan(fa comparatie si ai sa vezi ca tigra consuma ceva mai mult) ...apoi la confort( la capitolul asta intra multe:tinuta de drum,scaune,loc la picioare,.... deci in logan ai confort mai mare ca in tigra) iar la performante intradevar poate tigra la demaraj ar avea un+ dar loganul pe ansamblu o face.... vorbesc din date sigure nu ce am auzit sa stii;)

deci sa fim seriosi ... tinuta de drum .. intre logan si tigra ... oare care o sa stea mai bine ...
si eu zis ca si ca performantze .. o tigra face un longa ...
si la un logan dak ii dai blana .. scoti poate un consum mai mare ...
scaunele de tigra is mai confortabile ..

deci ... tigra ... ;) si dak e mai veche ...

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning