![]() |
cumpar oglinzi
3 Attachment(s)
caut sa cumpar si eu oglinzile ca in pozele urmatoare rog pe cine are sau poate aduce sau care are un indiciu legat de ele sa posteze aici
cu respect |
Re: cumpar oglinzi
Salut, te intereseaza doar sticla sau si capacele? Daca ai nevoie doar de sticla, cred ca iti pot fi eu de folos pt oglinda din partea dr - electrica si incalzita noua la 75 lei.
tel: 0748.300.479 sau 0725.322.850 |
oglinzile complete chiar si adaptori pt vw golf 3.daca imi poti spune de unde as putea face rost ti0as ramane foarte recunoscator
|
nu stie nimeni nimic?
|
Doar in state...si costa de la 400$ in sus.... Nu cred ca mai cauti acum :) ... Slabe sanse in Romania... Abia se gasesc in state....
|
ba caut
daca este careva care face rost sau aduce ar fi super ok chiar daca costa cat costa |
anunt valabil nu aduce nimenii?
|
din toti importatorii din tara nu poate 1 sa aduca modelu asta de oglinzi.. si eu caut de f mult timp.. asteptam oferte
|
haideti baieti aduceti asa ceva?
|
DIN NOU SUS HAI BAIETI NU FACE NIMENI CUSTOM DINTR-UN MODEL ASEMANATOR OGLINZILE ASTEA? SAU SA LE GASESEASCA PE VRUN SAIT?PT ORICE INFORMATIE VAS RAMANE RECUNOSCATOR
|
nimeni???????????? sau macar un model foarte asemanator?
|
o sa dau upp- uri pana gasesc pe cineva in stare sa le aduca sau sa le faca custom
|
anunt valabil
:evil: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning