![]() |
[CUMPAR] Scuter
cumpar scuter ofer 5 mil maxim ...sa mearga motorul si franele
,carenele nu ma intereseaza ,stopuri ,far etc ... doar din bucuresti!!! |
Re: cumpar scuter pana in 5 mil
vezi ca sunt cativa fraieri ce vand scutere furate. fara acte.
eu am negociat cu ei la un aerox de la 22 mil la 7 mil dar nu l-am luat pt ca nu avea acte nu's bucuresteni, dar sunt din craiova |
nu furate mah! ...cu acte ,dar lovite ,strambe ...io stiu ...furate in nicun caz ... asa vb direct cu vecini mei sami faca rost ...dar ..pnm...
|
nimeni ??? nu are nimeni scuter in banii astia ???
|
pai ce scuter vrei tu omule la 500 de lei...cu banii aia abia daca iti iei un telefon de doamne-ajuta...
|
Quote:
si dezmembrate... Ma intereseaza motorul sa fie functional !!! |
vindea un vecin la mine aici un scuter ka al meu ..cu 4 mil si inmatriculat ,avea doar carenele sparte ,si furca fata strabma !
a intrat cu el in pom ...:))) |
pai da...dar ce sa faci cu el stramb...chiar nu ai ce sa vinzi de prin casa? un frigider ceva? sa faci vreo 12 13 milioane? ca la banii aia gasesti si cu acte in regula si cat de cat drepte
|
ba da ..am ce vinde numai k e criza ..si nu se vinde nimik .vand telefon glofish x500 /eaten -600ron , sony ericsson w880i -270 ron ,bicicleta cursiera - 399ron ,....sa ma mai gandesc ce as mai putea vinde ...:-?
|
am o goarna mijto buna de pus pe scuter ...daia kare face k tirul .... la 150 ron .... e crima chestia ...am vrut io sa o pun .dar nu iam gasit lokul...
|
si vrei sa o vinzi? pacat ca am vandut autobuzul ca ii luam goarnele si le puneam pe scuteru....sa fim seriosi: ) ) "face ca tirul" : ) ) ).mi se pare aiurea de tot
|
Quote:
|
Re: [CUMPAR] Scuter !
da ar fi tare sa stai la semafor si sa treaca unu pe rosu ( un pieton ) sa i dai o goarna sa i se urce chilotii in cap , cautati alcv daca vrei la 500 iti zic eu pe mess ce
|
Quote:
|
nu are nimeni ce caut io ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning